Briljant aan de Amstel: start verkoop zaterdag 7 september

05 september 2019

Zaterdag 7 september a.s. start de verkoop van nieuwbouwproject Briljant aan de Amstel met 15 appartementen van circa 86 tot 182 m². 

Woningaanbod
Briljant aan de Amstel, wordt gerealiseerd aan de Amsteldijk, op de hoek van de Rustenburgerstraat. De locatie is in één woord perfect. Aan de ene kant de Amstel, met een uitzicht dat geen dag hetzelfde is. Aan de andere kant de dynamiek van De Pijp, een van de meest levendige en gewilde buurten van Amsterdam. Met eigentijdse winkels, sfeervolle restaurants, talloze koffietentjes en het groene Sarphatipark, maar ook dicht bij theater Carré.

Briljant aan de Amstel biedt de keuze uit verschillende woningtypen: appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers en met een balkon, terras of zelfs een tuin. Alle woningen zijn comfortabel, ruim en licht. Bovendien zijn de meeste appartementen extra ruimtelijk door de hoge plafonds. 

Prijsindicatie
• Belfloor appartementen (3 kamers) vanaf € 650.000,- VON
• Amstelview appartementen (4 kamers) vanaf € 895.000,- VON
• Cornerview appartementen (4 kamers) vanaf € 975.000,- VON
• Grand apartments (5 kamers) vanaf € 1.010.000,- VON
• Townhouses (5 kamers) vanaf € 1.115.000,- VON
• Penthouses vanaf € 1.750.000,- VON

De prijzen zijn op basis van jaarlijkse canonbetaling en exclusief de koop van een parkeerplaats.

Verkoopevenement
Wij nodigen je van harte uit voor het verkoopevenement op zaterdag 7 september of woensdag 11 september a.s. Tijdens het event vertellen wij je graag meer over het project en de verschillende woningtypen. Er is een maquette en het verkoopteam staat klaar om vragen te beantwoorden. Daarnaast ontvang je de brochure, prijslijst en informatie over de verkoopprocedure. Aanmelden kan via de projectwebsite briljantaandeamstel.nl

Inschrijftermijn
Vanaf 7 september 2019 kun je jezelf inschrijven voor een woning van jouw voorkeur. Hiervoor log je in op de website van Briljant aan de Amstel in jouw persoonlijke account. Hier vind je het digitale inschrijfformulier. De inschrijving sluit op maandag maandag 23 september a.s. om 14:00 uur.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Briljant aan de Amstel?

Bekijk ook het project Briljant aan de Amstel

In verkoop
Meer informatie

Briljant aan de Amstel

Amsterdam


- € 1.820.000
139 m2 - 175 m2 woonoppervlakte
1 woning beschikbaar