Briljant aan de Amstel: verkoop start binnenkort

22 augustus 2019

Het is bijna zover! Over een paar weken start de verkoop van nieuwbouwproject Briljant aan de Amstel. Op deze fantastische locatie worden 15 prachtige appartementen gerealiseerd (ca. 86 tot 182 m²). Meld je nu aan voor het verkoopevenement op 7 of 11 september. 

Woningaanbod
Briljant aan de Amstel biedt de keuze uit verschillende woningtypen: appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers en met een balkon, terras of zelfs een tuin. Alle woningen zijn comfortabel, ruim en licht en beschikken over een zeer ruime berging in het souterrain. Bovendien zijn de meeste appartementen extra ruimtelijk door de heerlijk hoge plafonds en voorzien van een tweede badkamer.  

Indicatie van de prijzen
De prijzen zijn nog niet definitief vastgesteld. Ter indicatie: de prijs van een 4-appartement is circa € 895.000 VON. Deze prijs is op basis van jaarlijkse canonbetaling en exclusief de koop van een parkeerplaats. Vanaf de start verkoop op 7 september zijn de prijzen van alle woningen zichtbaar op de website.

Verkoopevenement
Wij nodigen je van harte uit voor het verkoopevenement op zaterdag 7 september of woensdag 11 september a.s. Tijdens het event vertellen wij je graag meer over het project en de verschillende woningtypen. Er is een maquette en het verkoopteam staat klaar om vragen te beantwoorden. Daarnaast ontvang je de brochure, prijslijst en informatie over de verkoopprocedure. Aanmelden kan via de projectwebsite briljantaandeamstel.nl

Inschrijftermijn
Vanaf 7 september 2019 kun je jezelf inschrijven voor een woning van jouw voorkeur. Hiervoor log je in op de website van Briljant aan de Amstel in jouw persoonlijke account. Hier vind je het digitale inschrijfformulier. Uiterlijk maandag 23 september a.s. om 14:00 uur dien je het inschrijfformulier goed en volledig ingevuld te hebben.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Briljant aan de Amstel?