Bouw DOK1620 gestart, nog 4 woningen beschikbaar

03 juli 2020

In de wijk Buiksloterham in Amsterdam Noord is de bouw van DOK1620 gestart. Wil jij luxe en riant wonen met een heerlijke privé stadstuin? Er zijn nog 4 woningen beschikbaar. Naar verwachting worden de woningen in april 2021 opgeleverd.

Met een woonoppervlak van ca. 170 tot 180 m² bieden de stadswoningen volop mogelijkheden om wonen en werken te combineren. Naast een ruime woonkeuken, living, in enkele gevallen een vide, vier slaapkamers en twee badkamers is er nog volop plek voor minimaal vier werkplekken en een vergaderruimte. Daarnaast beschikken de woningen over een naastgelegen garage met als bijkomend voordeel dat de buurt autoluw blijft.

De stadswoningen liggen direct aan het sfeervol aangelegde Albert Molhof in de wijk Buiksloterham. Deze wijk is op weg om de eerste circulaire wijk van Amsterdam te worden. Dit betekent dat er slim wordt omgegaan met energie, materialen en het gebruik ervan. Zo liggen er zonnepanelen op het dak, wordt er binnen gebruik gemaakt van een balansventilatie met warmteterugwinning en zijn de gevels voorzien van gerecycled materiaal. 

DOK1620 verrijst op een unieke locatie in Amsterdam waarbij je zelf bepaalt of je juist de rust of de reuring opzoekt. Wil je meer informatie over de urban chic stadswoningen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar