Binnenkort te koop: Elements Part One, Amsterdam

29 juni 2022

Op een mooie prominente plek aan de Amstel, in het Amstelkwartier dicht bij het Bella Vistapark, wordt Elements gerealiseerd. Een prijswinnend gebouw met een bijzonder ontwerp en 140 appartementen met woonoppervlaktes variërend van circa 40 tot 100 m².

De vorm van Elements komt niet van de tekentafel, maar is tot stand gekomen door het combineren van data in een 3D model. Daarbij is rekening gehouden met de baan van de zon, daglicht, de invloed van de wind en energieopwekking.

Elements living
In Elements woon je in een gebouw dat heel veel te bieden heeft. In de 70 meter hoge toren komen in totaal 70 koopappartementen en 70 huurappartementen in het middensegment. De planning is dat de appartementen in Elements eind 2025 klaar zijn.

Elements krijgt verder een eigen zwembad met uitzicht op de Amstel. Ook krijgt het gebouw verschillende daktuinen; fijne plekken om tot rust te komen. Op de begane grond van Elements komt ruimte voor bedrijven, zoals co-working spaces en een gezellige bar.

Start verkoop Elements Part One
Na de zomer start de verkoop van Elements Part One: 39 appartementen van circa 40 tot 100 m². De prijs voor een studio in Elements is vanaf € 349.500,- v.o.n. De koopsom van de meeste appartementen zal liggen in de prijsklasse vanaf € 600.000,- tot € 999.000,- v.o.n.

In de tweede en derde fase zullen ook grotere appartementen en penthouses worden aangeboden.

Interesse?
Heb je vragen over dit nieuwbouwproject of wil je graag op de hoogte blijven? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze staat je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Elements?

Bekijk ook het project Elements

In verkoop
custom media
Meer informatie

Elements

Amsterdam

34 woningen beschikbaar
39m - 150m woonoppervlakte
€ 420.000 tot € 1.570.000