Bezichtiging in SUD Amsterdam

02 april 2020

Het project SUD in Amsterdam Zuid, dichtbij de Rai en Rivierenbuurt, is bijna helemaal uit de steigers. Eind tweede kwartaal is de verwachte oplevering. Er zijn nog twee woningen beschikbaar; een hoekappartement en een penthouse.

Bij interesse plannen wij graag een bezichtiging in. Dit kan met u samen op de locatie of via FaceTime waarbij de makelaar u de woning laat zien.

Hoekappartement Zuidelijke Wandelweg 137
Het hoekappartement van 143 m² ligt op de eerste verdieping. Met een circa 3 meter hoog plafond en veel glas heeft het appartement een ruimtelijke en lichte uitstraling. Het woongedeelte van 51 m² heeft een ‘keuken ensuite’ van 17,5 m² met een luxe afgewerkte Poggenpohl keuken met Miele apparatuur. Inclusief Quooker, Bora afzuigsysteem en magnetron/oven met stoomfunctie.

De woning heeft drie balkons, drie slaapkamers en twee luxe afgewerkte badkamers. De master bedroom beschikt over een walk-in closet en eigen badkamer.

Koopsom: € 970.000,- v.o.n. (excl. erfpacht)
Parkeerplaats: € 52.500.- v.o.n. (excl. erfpacht)

Penthouse Gaasterlandstraat 266
Het penthouse van 204 m² ligt op de 6e verdieping. Het appartement heeft een prachtig uitzicht, zeker vanaf de vier balkons. Het penthouse heeft in totaal bijna 60 m² buitenruimte, verdeeld over twee hele ruime balkons op het oosten en zuiden en twee balkons op het westen. 

Met het circa 3,3-meter hoge plafond heeft de woning een waanzinnig gevoel van licht en ruimte. Het woongedeelte is 75,8 m², de woning heeft drie slaapkamers en twee badkamers. De master bedroom beschikt over een eigen badkamer.

Het penthouse is voorzien van een luxe, duurzaam gefabriceerde Poggenpohl keuken die is afgewerkt met eersteklas Gaggenau en Bora apparatuur, wijnklimaatkast en een Quooker. Voor het penthouse is er gekozen om de badkamers en toiletten casco op te leveren, zodat dit nog naar eigen stijl kan worden ingericht.

Koopsom: € 1.680.000,- v.o.n. (excl. erfpacht)
Parkeerplaats: € 55.000.- v.o.n. (excl. erfpacht)


Wilt u meer informatie of een bezichtiging inplannen? Neem dan contact op via 020 305 97 88 of nieuwbouw@broersma.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom SUD?

Bekijk ook het project SUD

In verkoop
Meer informatie

SUD

Amsterdam


€ 970.000 tot € 1.680.000
63 m2 - 204 m2 woonoppervlakte