A.s. dinsdag 15 december digitale verkoopmanifestatie IJgenwijs, Centrumeiland

14 december 2020

Wonen in een gezonde omgeving tussen het groen, en aan het water. Op een eiland vlak bij de stad. Met modern comfort en 100% duurzaamheid. Dit is IJgenwijs! Meer weten over dit unieke project? Meld je aan voor de digitale verkoopmanifestatie a.s. dinsdag 15 december.

Digitale verkoopmanifestatie 
De verkoop van IJgenwijs is al in volle gang. Wil je op de hoogte worden gebracht van de actuele status, of heb je algemene vragen over wonen in IJgenwijs? Meld je dan aan voor de digitale verkoopmanifestatie op 15 december aanstaande. De projectontwikkelaars, de makelaar én de architect geven van 20:00 uur tot 21:00 uur meer uitleg over IJgenwijs en beantwoorden al je vragen. Met deze informatie kun je jezelf tijdens de Kerstvakantie rustig oriënteren op alle beschikbare woningen. 

Woningaanbod IJgenwijs 
Aan ruimte en keuze geen gebrek in IJgenwijs. Het woongebouw telt diverse soorten woningen – van appartementen en maisonnettes tot penthouses. Dat begint bij heerlijke 3-kamer stadsappartementen vanaf circa 62 m² met een eigen buitenruimte en gaat door tot een riante 5-kamer maisonnette van circa 175 m² waar je perfect vanuit huis kunt werken of je eigen studio kunt inrichten.

Vragen?
Neem voor meer informatie contact op met de makelaar

Bekijk ook het project IJGENWIJS - Centrumeiland IJburg

In verkoop
custom media
Meer informatie

IJGENWIJS - Centrumeiland IJburg

Amsterdam

6 houses available
63m - 186m woonoppervlakte
€ 325.000 tot € 775.000