Wonen in Jardin op Centrumeiland - Laatste maisonnettes beschikbaar

13 mei 2021

Jardin brengt de liefde voor de stad en voor buiten zijn samen; hier hoef je niet te kiezen tussen stads leven en ruimte, maar vind je het allebei. Op dit moment zijn er nog slechts een paar unieke Gardenlofts (type maisonette) beschikbaar.

In de Gardenlofts van Jardin op Centrumeiland IJburg woon je in een duurzame en comfortabele woning met eigen (dak)tuin om een uitbundig groen hof. Vanaf het centrum van Amsterdam en de uitvalswegen ben je in no time weer thuis op je eigen eiland. Jardin brengt de liefde voor de stad en voor buiten zijn samen; hier hoef je niet te kiezen tussen stads leven en ruimte, maar vind je het allebei. Jardin is de perfecte plek voor stedelingen met een groen hart.

De prachtige gezinswoningen hebben een woonoppervlak van minimaal 119 m² en beschikken over minimaal 3 slaapkamers. De woningen hebben veel lichtinval en zijn gelegen aan de groene en rustige binnentuin. Jardin biedt veel individuele flexibiliteit, waardoor je jouw woning op maat kunt laten bouwen. 

Pak je laatste kans om in Jardin te wonen
Wordt één van de laatste Gardenlofts jouw toekomstige woning? Wacht niet langer en neem contact op met de makelaar. Naar verwachting start de bouw in mei. 

Bekijk ook het project Wonen in Jardin

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Wonen in Jardin

Amsterdam

46m - 164m woonoppervlakte
€ 249.000 tot € 750.000