Mooijburg Plein Amsterdam: zelf beslissen over indeling en afwerking

07 mei 2021

Je nieuwe huis wordt pas jouw thuis als je het indeelt en inricht in de stijl die bij je past. Wonen op Centrumeiland naast een park en gericht op de zon. Het klinkt al geweldig maar het wordt nog beter. 

Appartementengebouw Mooijburg Plein wordt namelijk een markant en duurzaam gebouw waarin je kunt wonen zoals jij wilt. Je hebt als koper namelijk invloed op de indeling van jouw eigen woning. Wel de lusten van zelf bouwen, niet de lasten. Het project wordt in mede-opdrachtgeverschap ontwikkeld, zodat er meegedacht kan worden over de voor jou meest wenselijke indeling, een woning op maat!

Voorproefje in 3D
Benieuwd hoe de woningen in Mooijburg Plein er straks uit gaan zien? Dan nodigen we jou graag uit voor een afspraak op ons kantoor. We nemen je mee in het project en zullen je doen verbazen tijdens de informatieve digitale tour door de woning en het project. Hoe leuk om ‘online’ door de woningen en het gebouw te lopen! Daarnaast zijn er ook handige zonnestudies te zien. Hiermee krijg je een indicatie over het verloop van de zoninval op jouw nieuwe locatie of situatie.

Beschikbaarheid
Wil je ook graag wonen in Mooijburg? Dat kan! Op de hoek van gebouw Mooijburg Plein is een bijzondere en creatieve woon/werkwoning te koop. Dit is een combinatie van een prachtig hoekappartement van 109 mop de 1verdieping samen met een creatieve extra ruimte van 35 mop de begane grond. Thuiswerken in optima forma!

Op de 1etage van nieuwbouwproject Mooijburg Plein op het fonkelnieuwe Centrumeiland van IJburg ligt het hoekappartement. Een heerlijk lichte woning! Een living met een ruim hoekbalkon op het NW (zon einde middag) en uitzicht op een parkje, open keuken, twee grote slaapkamers, extra kamertje annex berging, twee badkamers, separaat toilet en nog een extra balkonnetje... Wat wil je nog meer?

De creatieve woonwerkwoning op de begane grond + 1e etage van circa 144 mmet twee entrees heeft een richtprijs van 649.625 euro v.o.n. De woning wordt standaard verkocht mét een individuele berging à € 4.200. Een parkeerplaats in de parkeergarage kan separaat bijgekocht worden  à € 30.000.

Interesse
Wil je meer weten? Kijk dan op de projectwebsite of neem contact op met de verkopend makelaar. De woningen worden medio 2022 opgeleverd (prognose). Vraag ook naar de beschikbaarheid van appartementen in Mooijburg Park of Mooijburg Waterzicht!

Bekijk ook het project Mooijburg Plein

In verkoop
custom media
Meer informatie

Mooijburg Plein

Amsterdam

82m - 161m woonoppervlakte
€ 385.400 tot € 750.000