Mooijburg Park | Duurzaam wonen zoals jij dat wil

12 mei 2021

Je appartement en het gebouw laten bouwen zoals jij dat wil, maar zonder de voorfinanciering te hoeven betalen door het proces aan de professionals over te laten? Wellicht is het mede-opdrachtgeverschapsproject aan Mooijburg Park op Centrumeiland dan iets voor jou!

In Mooijburg Park, gelegen op kavel 7-06, worden 18 appartementen gerealiseerd. Het gebouw wordt zeer duurzaam en met veel hout ontwikkeld. Dit betekent dat het een energieleverend, rainproof, klimaatadaptief en natuurinclusief gebouw wordt met een zeer gunstig energieprestatiecoëfficiënt van -0,2. Het gebouw krijgt bovendien een zeer gezond binnenklimaat. Uiteraard heb je ook invloed op de indeling van jouw eigen appartement!

Meedenken 
De appartementen van Mooijburg Park zijn in verkoop en met de groep kopers is het samenwerkingstraject opgestart. Heb je interesse en wil je ook meedenken over het gebouw waarin je straks gaat wonen, sluit dan snel aan. Neem contact op met de verkopend makelaar en vraag de uitgebreide informatie aan, zoals het conceptontwerp, de plattegronden en de concept prijslijst. Er zijn nog een paar appartementen te koop. De nog beschikbare appartementen zijn circa tussen de 110 m² en 119m² en hebben allemaal een mooie buitenruimte.

Richtprijzen
De richtprijzen liggen tussen de € 517.00 en € 559.300. De richtprijzen zijn vrij op naam en gaan uit van een basisprijs voor de woning met binnenwanden en -deuren, elektra- en leidingwerk, meterkast en verwarmingsinstallatie. De richtprijzen zijn exclusief de afkoopsom van de erfpachtcanon (dus op basis van een jaarlijkse canonbetaling), inclusief btw over de grondwaarde en exclusief een parkeerplaats. Houd er svp rekening mee dat een en ander, zoals het exacte aantal m² woonoppervlak aan wijzigingen onderhevig is gezien de aard van het project.
 
Locatie
Centrumeiland is onderdeel van de eilandenarchipel IJburg Amsterdam. Op Centrumeiland komen ongeveer 1300 woningen, met een duurzaam karakter. Ook komen er diverse voorzieningen als scholen en andere openbare voorzieningen. Centrumeiland is de schakel naar Strandeiland, het uiteindelijke ‘stadshart’ van IJburg, met winkelvoorzieningen en het grote stadsstrand, uitkijkend over het IJmeer. Centrumeiland krijgt een stedelijk woonmilieu met een intiem binnenmilieu. De bouwblokken verspringen ten opzichte van elkaar en variëren in grootte. Hierdoor ontstaan er pleinen, groene plekken en korte smalle straten.

Bekijk ook het project Mooijburg Park

In verkoop
custom media
Meer informatie

Mooijburg Park

Amsterdam

8 houses available
89m - 119m woonoppervlakte
€ 418.300 tot € 559.300