HAUT: het nieuwe icoon aan de Amstel

12 augustus 2021

Het project HAUT is uit de steigers! De prachtige contouren van het iconische gebouw zijn nu echt goed zichtbaar. De appartementen worden naar verwachting eind 2021 opgeleverd. Wil je ook wonen in HAUT? In oktober zullen nog twee appartementen worden aangeboden.

HAUT wordt gebouwd op een unieke locatie: in de bocht van de Amstel dicht bij het Amstelstation, tussen Amsterdam-Zuid, de Rivierenbuurt en Watergraafsmeer. Met een hoogte van 73 meter en 21 verdiepingen is HAUT het hoogste houten woongebouw van Nederland. Het ontwerp van HAUT is bekroond met het hoogst haalbare duurzaamheidslabel: BREEAM Outstanding. Een beloning voor het vernieuwende materiaalgebruik en innovaties op het gebied van energie- en waterbesparing, gezondheid, veiligheid, licht en comfort.

Twee appartementen van 142 m² en 195 m²
In oktober 2021 worden nog twee appartementen te koop aangeboden. Het gaat om een hoekappartement van 142 m² op de derde verdieping met een fijn balkon op het zonnige zuiden, en een zeer ruime en lichte woning van maar liefst 195 m² op de eerste verdieping met een terras op het zuidwesten.

Interesse?
Spreekt wonen in HAUT jou aan en wil je op de hoogte blijven van de verkoop van de twee appartementen? Neem dan contact op met de makelaar.