De Verbinding in de Spaarndammerbuurt - Diverse huurwoningen beschikbaar

11 juni 2021

De Spaarndammerbuurt is een gezellig buurtje. Lekker gemixt en op-en-top Amsterdams. In het prachtige nieuwbouwproject De Verbinding hebben de eerste gelukkige bewoners hun intrek genomen, maar er zijn nog diverse huurwoningen beschikbaar. 

Het project
Het ontwerp is geïnspireerd op de Amsterdamse School-stijl die je zoveel ziet in de Spaarndammerbuurt. In de architectuur is een rijkheid aan details en bijzondere vormen te ontdekken. Het tuinengebied van De Verbinding is ontworpen door een landschapsarchitect en is gemeenschappelijk bezit. De woningen omsluiten de gehele binnentuin. Daardoor is het een uitstekende plek om je even aan de stadse drukte te onttrekken en met je buren een praatje te maken. Voor kinderen is het een fijne en veilige plek om buiten te spelen.

Duurzaam
De woningen van De Verbinding zijn extreem duurzame woningen door het warmtepompsysteem, de warmte-terug-win-installatie en zonnepanelen op het gemeenschappelijke dak. Bovendien worden ze volledig gasloos. Fijn voor het milieu én je maandlasten.

Locatie
Qua locatie zit je goed in deze buurt. Op loopafstand vind je de Houthaven met veel praktische voorzieningen en diverse uitgaansgelegenheden. Je bevindt je bovendien niet ver van de binnenstad en de Jordaan. Nog dichter bij huis: het Westerpark en de gezellige Spaarndammerstraat, met leuke winkels en eettentjes. Je hebt hier dus alles bij de hand.

Er zijn nog enkele huurwoningen beschikbaar.
Interesse of behoefte aan meer informatie? Neem contact op met de betrokken makelaar. 

Bekijk ook het project De Verbinding

In verhuur
custom media
Meer informatie

De Verbinding

Amsterdam

36m - 89m woonoppervlakte
€ 1.075 tot € 2.300