Open Huis 5 oktober | Olympus, Almere

30 september 2019

Wil jij luxe wonen in een prachtig duinlandschap met de vrijheid van huren? Dat kan in het kleinschalige appartementencomplex 'Olympus'. Het gebouw en de appartementen zijn gereed, dus verhuizen kan heel snel. 

Olympus, gelegen op de hoek van de Olympialaan en de Zomerspelenstraat, bestaat uit 21 vrije sector huurappartementen, verdeeld over vier bouwlagen. Er zijn vijf verschillende type appartementen, allemaal met drie kamers en een woonoppervlak variërend tussen de 75 en 86 m². Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. De huurprijzen variëren van €1.200,- tot €1.250,- per maand. 

Olympus wordt gerealiseerd in de nieuwe wijk Zandpoort in Almere Poort: een unieke locatie waar stads wonen wordt gecombineerd met een glooiend duinlandschap. De goede bereikbaarheid is een groot voordeel van deze locatie. Daarnaast woon je dicht bij het strand, bos, winkels en sportvoorzieningen. Kortom, een heerlijke woonomgeving. 

Heb jij interesse in één van de beschikbare appartementen en wil je met eigen ogen zien hoe mooi Olympus is geworden? Kom dan naar het Open Huis op zaterdag 5 oktober tussen 11:00 en 13:00 uur (Abebe Bikilastraat, Almere Poort). Graag tot dan! 

Bekijk ook het project Olympus

Volledig verhuurd
Meer informatie

Olympus

Almere


€ 1.200 tot € 1.255
80 m2 - 86 m2 woonoppervlakte