Wonen in Jardin Appartementen, Bouwnummer 1.6

Koopprijs

€ 337.500

Woonoppervlakte

68 m2

Omschrijving

Bouwnummer 1.6:
Prachtig driekamerappartement van 68m2 op 3e etage met extra breed balkon van ruim 7,5 meter, perfect op de zon gesitueerd en fraai uitzicht over groene binnentuin. Aan de voorzijde kijkt u mooi schuin weg over een royaal opgezet stadsplein. Zoekt u een betaalbaar en comfortabel appartement met veel rust en privacy, dan is dit het perfecte appartement.

Er is de optie om aan het unieke concept van deelauto's deel te nemen.

De appartementen in Jardin zijn er in verschillende afmetingen, van 46 m2 tot 103 m2. Een compact stadsappartement. Een gezinsappartement met balkon. Een appartement met loggia die als wintertuin kan fungeren. Alle varianten zijn voorzien van mooie leefruimtes en praktische slaapvertrekken. Kortom, als je op zoek bent naar een mooi appartement in Amsterdam, dan heb je in Jardin heel veel te kiezen.

Over het project:
Wonen in Jardin wordt een modern hof met 40 comfortabele woningen rondom een grote, groene binnentuin. Gelegen op Centrumeiland op IJburg is de binnenstad van Amsterdam dichtbij, maar ben je ook zo de stad uit, op het water of in de natuur. Bijna alle woningen hebben naast de collectieve binnentuin ook een grote eigen buitenruimte. Volop keuze in het soort woning en de invulling daarvan.

De woningen en appartementen in Jardin zijn er in verschillende afmetingen. Een compact stadsappartement. Een gezinsappartement met balkon. Een appartement met loggia die als wintertuin kan fungeren. Alle varianten zijn voorzien van mooie leefruimtes en praktische slaapvertrekken. Kortom, als je op zoek bent naar een mooie koopwoning in Amsterdam, dan heb je in Jardin heel veel te kiezen.

Verkoop gestart:
Wonen in Jardin is in verkoop! Wonen in Jardin betekent volop keuze in het soort woning en de invulling daarvan. Er zijn townhouses, waterviewlofts, maisonnettes, appartementen en een uniek penthouse. Kortom, voor elk wat wils. De prijzen variëren van 249.000 tot 750.000 euro (v.o.n.) op basis van jaarlijkse canon.
Alle verkoopinformatie staat op de projectwebsite, zodat je je voorkeur(en) duidelijk kan bepalen.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 337.500
Status
Ingetrokken
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Tussenverdieping

Indeling

Aantal woonlagen
1
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
68 m2
Inhoud
217 m3
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
1 kamers

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

KRK Makelaars

Amsterdam

Wonen in Jardin

Is een ontwikkeling van:

Lokhorst Bouw en Ontwikkeling