SUD

Wonen in een heel aantrekkelijk stukje Amsterdam. Op een plek waar je de dynamiek van de stad voelt en toch rust en veiligheid vindt. Waar je met elk vervoermiddel zo de stad in en uit bent. In een appartement of penthouse dat in alles kwaliteit uitstraal

BOUW IN VOLLE GANG EN VERWACHTE OPLEVERING EIND TWEEDE KWARTAAL 2020!

Op zoek naar een Luxe en energiezuinig nieuwbouw appartement in Amsterdam Zuid? Dan is SUD Amsterdam wat voor u! SUD is gelegen op een perfecte locatie aan een plein. Met de charme van Oud Zuid, de levendigheid van de Rivierenbuurt maar ook de Pijp en station RAI om de hoek!

SUD biedt vele mooie details: in het metselwerk, middels de fraaie raampartijen of volledig te openen harmonicapuien, maar ook door de luxe Poggenpohl keuken met Miele apparatuur en complete luxe badkamers.

SUD AMSTERDAM
SUD is een gebouw met karakter. Het ontwerp is geïnspireerd op de architectuur van Berlage met mooie geveldetails zoals de ronde hoeken in het metselwerk. En Sud is klaar voor de toekomst; de appartementen worden gasloos gebouwd en zijn zeer energiezuinig.

HARMONICAPUI EN 3-METER HOOG PLAFOND
Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar met een woonoppervlakte variërend tussen 143 en 204 m2. Bijzonder bij de meeste appartementen is de volledig te openen harmonicapui tussen woonkamer en balkon. Deze is bijna volledig te openen waardoor het balkon bij de leefruimte wordt betrokken. En natuurlijk het 3-meter hoge plafond, dat geeft een gevoel van ruimte. Alle woningen binnen SUD worden hoogwaardig afgewerkt.

WONEN IN ZUID
De charme van Oud Zuid om de hoek met leuke winkels voor de dagelijkse boodschappen en gezellige lunchcafés en restaurants op topniveau, zoals Visaandeschelde, The Roast Room en Bolenius. Binnen loopafstand vind je de levendigheid van de Pijp. Met nog meer cafés en restaurants, nieuwe conceptstores en de oude, vertrouwde Albert Cuypmarkt.

GROENE OMGEVING
Sud ligt pal naast het Amstelpark, de plek waar natuur, kunst en recreatie samenkomen. En waar het Groene Amstelland begint. Een wandeling van 15 minuten over de Zuidelijke Wandelweg langs de rand van de stad, brengt je bij de Amstel.Loop een kwartiertje de andere kant op en je bent in het Beatrixpark. En op 20 minuten fietsen ligt het Amsterdamse Bos. Al met al genoeg plekken om te ontsnappen aan de hectiek van de stad.
Het gebied is in ontwikkeling. Op korte termijn volgen er meer gebouwen in de omgeving van SUD, waaronder het nieuwe hoofdkantoor van Suit Supply.

PARKEREN
Er is voor de beschikbare appartementen een privéparkeerplaats beschikbaar in de afgesloten parkeergarage onder het gebouw. De parkeergarage is inpandig met de lift en via de trap bereikbaar. De parkeergarage wordt voorbereid op elektrische oplaadpunten.

BEREIKBAARHEID
Er is geen plek in Amsterdam waar je zo makkelijk de stad in en uit gaat. Met de fiets, auto en met het openbaar vervoer. Want via station Amsterdam RAI, op een paar minuten lopen, ben je met de tram, metro of met de nieuwe NZ-lijn razendsnel in het centrum of andere plekken in de stad. En met de trein ben je zo de stad uit. Net als met de auto via de A10, A4 en A2.


"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

--------------------------------------------------------

THE LAST AVAILABLE APARTMENTS AND PENTHOUSES
Are you looking for a new apartment in Amsterdam Zuid/Rivierenbuurt? SUD is in a prime location on a square. Combining the charm of Oud Zuid with the vibrancy of the Rivierenbuurt and De Pijp boroughs, just around the corner from RAI train station.

SUD AMSTERDAM
SUD is a building with character. The design was inspired by the iconic architecture of Berlage, with gorgeous detailing in the facade such as the rounded edging of the brickwork. And SUD is ready to face the future: the apartments will not be connected to gas and are extremely energy efficient.

HARMONICA FACADE AND 3-METER TALL CEILINGS
There are still some apartments and penthouses available with a floor area varying between 143 and 204 m2. A unique feature of the most apartments is the harmonica facade that folds open completely, adding the balcony to the living area. And of course, the 3-meter tall ceilings, lending the apartment an unparalleled sense of space. The apartments will have superior finishes as the other units in SUD, including a Poggenpohl kitchen fitted with Miele appliances and a luxury bathroom.

A HOME IN ZUID
Around the corner from charming Oud Zuid, with its collection of wonderful shops and delis and excellent lunch cafés and restaurants, such as Visaandeschelde, The Roast Room and Bolenius. The bustling De Pijp borough is within walking distance, boasting yet more cafés and restaurants, new concept stores and the city's renowned Albert Cuyp street market.

LUSH AREA
SUD is directly adjacent to Amstelpark, where nature, art and recreation meet. And where the Green Amstelland area starts. A 15-minute walk along Zuidelijke Wandelweg will take you along the edge of the city to the Amstel river. Fifteen minutes in the other direction will take you to Beatrixpark. And a 20-minute bicycle ride will take you to the Amsterdamse Bos woodlands. All in all, plenty of places to take a break from the hustle and bustle of city life.
The area itself is undergoing major developments. More buildings are planned for the SUD area, including the new Suit Supply headquarters.

PARKING
There is a private parking space available in the parking garage in the building. The parking garage is accessible by elevator and accessible via the stairs. The parking garage is being prepared for electric charging points.

ACCESSIBILITY
It is impossible to find a place in Amsterdam that offers better or easier access to and from the city. Whether it's by bicycle, car or public transportation. Amsterdam RAI train station, within a few minutes' walk, offers quick tram, metro or North-South line connections to the city center or other parts of the city. There are frequent train departures connecting to other parts of the Netherlands, and by car, the A10 beltway, and A4 and A2 highways are also close by.
Lees verder...

Nieuws over SUD

Bezichtiging in SUD Amsterdam

Het project SUD in Amsterdam Zuid, dichtbij de Rai en Rivierenbuurt, is bijna helemaal uit de steigers. Eind tweede kwartaal is de verwachte oplevering. Er zijn nog twee woningen beschikbaar; een hoekappartement en een penthouse.

Lees verder

SUD Amsterdam | Trendy wonen in Amsterdam Zuid

Wonen in een heel aantrekkelijk stukje Amsterdam. Op een plek waar je de dynamiek van de stad voelt en toch rust en veiligheid vindt. Waar je met elk vervoermiddel zo de stad in en uit bent. In een appartement of penthouse dat in alles kwaliteit uitstraalt. Dat is SUD.

Lees verder

Woningen

Woningtype
Prijs

SUD type A2

Bouwnummer 5 - € 435.000

Verkocht

63 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

SUD type A3

Bouwnummer 6 - € 970.000

Verkocht

143 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

SUD type B5

Bouwnummer 9 - € 699.000

Verkocht

105 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

SUD type B1

Bouwnummer 13 - € 795.000

Verkocht

118 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

SUD type A1

Bouwnummer 14 - € 815.000

Verkocht

121 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

SUD type A3

Bouwnummer 16 - € 980.000

Verkocht

143 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

SUD type B1

Bouwnummer 23 - € 800.000

Verkocht

118 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

SUD type A2

Bouwnummer 25 - € 445.000

Verkocht

63 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

SUD type B6

Bouwnummer 32 - € 950.000

Verkocht

134 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

SUD type A6

Bouwnummer 33 - € 1.080.000

Verkocht

140 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

SUD type B6

Bouwnummer 40 - € 955.000

Verkocht

134 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

SUD type B9

Bouwnummer 41 - € 1.125.000

Verkocht

143 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

SUD type Penthouse

Bouwnummer 44 - € 1.680.000

Verkocht

204 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

SUD type Penthouse

Bouwnummer 45 - € 1.550.000

Verkocht

200 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Document


Bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Broersma Makelaardij

Amsterdam