Verde, Bouwnummer 5.2.53

Koopprijs

€ 975.000

Woonoppervlakte

120 m2

Omschrijving

Kaap, wonen aan het IJ
Een unieke plek aan het IJ met een schitterend uitzicht dat geen moment hetzelfde is. Er vaart altijd wel een zeiljacht, veerpont of cruiseschip voorbij, met op de achtergrond de skyline van de stad. Kaap biedt een combinatie van rust en levendigheid, het inspireert en geeft energie. Het is ook een plek in beweging. De komende jaren wordt het Oeverpark aangelegd, een groene wandelzone langs het IJ.

Verde, een ode aan het verleden en klaar voor de toekomst
Vanaf het water gezien is Verde het meest rechts gelegen gebouw van Kaap, met 15 exclusieve appartementen. Het gebouw, ontworpen door de architecten van PowerHouse, valt op door z’n strakke en heldere architectuur en de grote balkons. Het licht en het uitzicht ervaar je optimaal in de woningdoor de grote raampartijen. Rondom de ramen geven lijsten van zwart aluminium het gebouw een stoer accent.

De indeling van de appartementen kan in overleg nog naar wens worden aangepast. Binnenkort start de bouw van Kaap, naar verwachting zijn de appartementen eind 2024 klaar.

Verde 5.2.53 tweede verdieping
Verde 5.2.53 komt op de tweede verdieping van het gebouw, met een woonoppervlakte van ca 120 m2 en een terras van ruim 9 meter lang op het zuidwesten (ca. 23 m2). Door de hoge raampartijen wordt een ruimtelijk gevoel gecreëerd. Vanuit de living en vanaf het terras kijk je fijn weg over het IJ. De woning heeft drie slaapkamers en een ruime badkamer met bad en douche. Werken aan huis behoort hier ook zeker tot de mogelijkheden. De indeling van het appartement kan in overleg naar uw wensen worden aangepast.

Parkeren
De genoemde prijs is exclusief parkeerplaats in de parkeerkelder à € 52.500,- , deze is verplicht af te nemen.
De totale v.o.n. prijs van de woning met parkeerplaats is € 1.027.500,-. Optioneel is een extra parkeerplaats te koop in het naastgelegen (bovengrondse) parkeergebouw à € 37.500,- v.o.n.

Eigen grond
KAAP wordt gerealiseerd op eigen grond, zonder erfpacht. Hier heb je dus niet te maken met de jaarlijks terugkerende extra kosten van de erfpachtcanon, dat scheelt enorm.

Comfort en kwaliteit
Alle wanden en de plafonds in de appartementen worden glad afgewerkt. De binnenkozijnen zijn van hout met stompe deuren. De inrichting van badkamers is inbegrepen bij de koopsom. Een casco-oplevering behoort ook tot de mogelijkheden. In de gehele woning is vloerverwarming met vloerkoeling voor een aangenaam binnenklimaat in de zomer.

Piet Boon Kitchen
Voor ieder appartement is een keuken ontworpen door Piet Boon Kitchen, met apparatuur van Gaggenau, Bora en Quooker. De keuken kan geheel naar eigen wens worden aangepast.

Interesse
Heeft u interesse in het kopen van een appartement direct aan het IJ? Download hier de brochure. En ga naar de projectwebsite van Kaap Amsterdam voor meer informatie.

Bruisend Amsterdam Noord
Kaap wordt gebouwd op een landtong omringd door het IJ, tussen Eye en NDSM, aan het einde van de Grasweg. Met de auto is het centrum van Amsterdam bereikbaar via de IJtunnel en u bent in een paar minuten op de ring A10. Op nog geen 10 minuten fietsen ligt metrostation Noorderpark van de Noord/Zuidlijn. Vanaf daar bent u binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam of op de Zuidas. Of met de pont, die op 5 minuten loopafstand ligt.

Welkom bij KAAP
De unieke locatie van KAAP vraagt om eigentijdse architectuur. Het resultaat mag er zijn: vijf iconische woongebouwen met een eigen karakter en signatuur die samen een krachtig geheel vormen.
De kleinschalige en exclusieve woongebouwen zijn ontworpen door verschillende architectenbureaus, elk met hun eigen visie op wonen en design. Powerhouse Company ontwierp Verde en Next Architects namen het ontwerp voor Blanc voor hun rekening.

Paviljoen
Onderdeel van KAAP is het paviljoen. Een mooi transparant gebouw van glas met stalen elementen. In dit gebouw komt een kleinschalig restaurant met een fantastisch terras aan de IJ-zijde. Voor wie straks in KAAP woont, is dit natuurlijk de uitgelezen plek voor een gezellige lunch met vrienden of familie.

De Groene Draeck
Op de plek waar KAAP gebouwd wordt, was vroeger een scheepswerf gevestigd van jachtenbouwer De Vries Lentsch. Naast het terrein van KAAP staat nog de oude scheepsbouwhal De Groene Draeck. In dit markante gebouw is de gelijknamige De Groene Draeck gebouwd, het jacht dat Prinses Beatrix op haar 18e verjaardag ontving als geschenk van de Nederlands bevolking. Het gebouw is helemaal gemoderniseerd en nu in gebruik als kantoorgebouw, met onder meer bedrijven uit de creatieve sector. Dat past mooi in de ambitie die de gemeente heeft voor dit stukje Amsterdam Noord.

--------------

Kaap, living along the banks of the IJ River
A unique spot overlooking the IJ River with a stunning view that changes every minute. There is always a yacht, ferry or cruise ship sailing by, with the city skyline in the background. Kaap offers a combination of quiet and liveliness, it inspires and energizes. It is also a place that is changing. Oeverpark, a green park-like area, will be created along the bank of the IJ River in the coming years.

Verde, an ode to the past, ready for the future
Seen from the water, Verde is the right-most KAAP building. It will include 15 exclusive apartments. The building was designed by the architects of PowerHouse and catches the eye with its clean and transparent architecture and large terraces. The view and light in the residences are fantastic thanks to the large window sets. Black aluminium window frames add a cool accent.
In mutual consultation, the layout of the apartments can be modified according to the wishes of the future residents. Construction of KAAP will start in the near future; the apartments are expected to be ready for their residents towards the end of 2024.

Verde 5.2.53 second floor
Verde 5.2.53 will be on the building’s second floor, featuring a surface area of approx. 120 m2 and a nine-meter-long south-west facing terrace (approx. 23 m2). The high window sets make for a spacious, light-filled ambiance. The living room and terrace offer up a fantastic view towards the IJ River. The residence features three bedrooms and a large bathroom with bathtub and shower. There is ample space to set up a home office. In mutual consultation, the layout of the apartment can be modified according to your wishes.

Parking
The specified price is exclusive of a parking space in the underground parking garage (€52,500), which is a mandatory additional purchase.
The total price of the apartment, no additional costs payable by the buyer (v.o.n.), is €1,027,500.-. An extra parking space in the adjacent (above-ground) parking building is available at a price of €37,500 (no additional costs payable by the buyer).

Private property
KAAP will be realized on private property without ground lease. As a result, you will not have the annual extra cost of ground lease, which makes an enormous difference.

Comfort and quality
All of the walls and ceilings in the apartments will have a smooth finish. The interior frames are wood with flush-mounted doors.
Bathroom fittings are included in the purchase price. Shell-only delivery is also an option. An underfloor heating and cooling system ensures a comfortable interior climate in winter and summer.

Piet Boon Kitchen
Piet Boon Kitchen designed a kitchen for every apartment with appliances from Gaggenau, Bora and Quooker. The kitchen can be modified entirely to the buyer’s preferences.

Interested?
Are you interested in buying an apartment on the banks of the IJ River? Download the brochure here. And visit the Kaap Amsterdam project website for more information.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 975.000
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Tussenverdieping
Kenmerk appartement
Appartement

Indeling

Aantal woonlagen
1
Gelegen op
2e woonlaag

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
120 m2
Buitenruimte
23 m2
Inhoud
324 m3

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming

Buitenruimte

Locatie
Aan water

Parkeren

Parkeer mogelijkheden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Broersma Werken en Wonen

Amsterdam

KAAP