Luxe Loftwoningen, Bouwnummer 2

Koopprijs

€ 930.000

Woonoppervlakte

177 m2

Omschrijving

NIEUWBOUWPROJECT CORNELIS IN AMSTERDAM

Woningtype P1, P2 en P3. De woningen van dit bouwtype zijn voorzien van een breed gebruiksdoeleinde o.a. wonen, kantoor en paramedische voorzieningen.

Er gebeurt iets moois op de grens van Amsterdam-Zuid en Nieuw-West. Hier aan het Schielandplein verrijst Cornelis, een bijzonder woongebouw met een speels gevelpark en een gezamenlijke huiskamer. Alle ruimte om samen te wonen, te leven en te groeien.

RUIME EN ZONNIGE APPARTEMENTEN
Cornelis biedt 85 koopappartementen dat precies bij jou past. Van ruime familiemaisonnettes en woon-werkwoningen tot loftachtige appartementen en portiekwoningen. Vrijwel alle appartementen liggen op het zuiden. Ontmoet andere bewoners in de gezamenlijke huiskamer en kijk vanaf de zonnige buitenruimte naar je kinderen die spelen op het autovrije Schielandplein en je weet: ik heb mijn plek gevonden.

UNIEK GEVELPARK
De voorkant van Cornelis ligt aan de stadsboulevard en is stoer en statig, de achterzijde is een wereld op zich. Een uniek groen gevelpark met een houten traptuin die de woonlagen op een speelse manier met elkaar verbindt en die uitnodigt om te bewegen: neem je de trap of toch liever de glijbaan? De traptuin biedt ook toegang tot de daktuin. Een groene oase van maar liefst 170 m². Je komt er tot rust en doet nieuwe energie op. Alleen, samen met je gezin of met de buren.

VOORZIENINGEN
Cornelis biedt vele voorzieningen. Praktische voorzieningen zoals een kinderopvang met BSO en ruimte voor het parkeren van de auto, scooter en (bak)fiets. En voorzieningen die het leven kleur geven zoals horeca en de gezamenlijke huiskamer met keuken, die het kloppende hart van Cornelis vormt. Een plek die leeft, waar je altijd welkom bent om samen te zijn met buren of vrienden en waar je speciale momenten kunt delen en vieren.

LOCATIE
Cornelis ligt verrassend centraal. In 5 minuten ben je met de fiets in het Vondelpark en het Rembrandtpark. In 14 minuten met het openbaar vervoer op het Leidseplein of op Schiphol. En je bent ook zo op de Ring A10 West. De buurt zelf heeft van alles te bieden. Cornelis ligt in de Westlandgrachtbuurt, is het centrale punt van de nieuwe wijk Podium Lelylaan en ligt op loopafstand van Station Lelylaan.

ERFPACHT
Alle woningen liggen op erfpacht. De woningen worden verkocht op basis van jaarlijkse canon. Je kunt de erfpacht ook afkopen indien gewenst. De erfpacht is op basis van Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2016 van de gemeente Amsterdam uitgegeven.

*Aan alle media kunnen geen rechten worden ontleend*

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 930.000
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Benedenwoning
Kenmerk appartement
Appartement

Indeling

Aantal woonlagen
1
Bouwjaar
2023

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
177 m2
Inhoud
506 m3
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie en Lift

Energie

Isolatie
Dubbel glas

Buitenruimte

Locatie
In centrum

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

KRK Makelaars

Amsterdam

Cornelis

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Luxe Loftwoningen in het project Cornelis

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.