MOOIJBURG - WATERZICHT, Amsterdam

In verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

MOOIJBURG - WATERZICHT

Mooijburg Waterzicht
meebeslissen over uw nieuwe woning op Centrumeiland.

Een appartementengebouw met een houten gevel, glazen kassen en verspringende raampartijen, balkons en loggia’s. Mooijburg Waterzicht op Centrumeiland in Amsterdam wordt een markant appartementengebouw waarin je kunt wonen zoals u wil. Het project wordt in mede-opdrachtgeverschap ontwikkeld met de toekomstige bewoners. Samen bepaal je het gevelbeeld, de buitenruimtes en de gemeenschappelijke ruimtes. Ook heeft u invloed op de indeling van uw eigen woning.

Mooijburg Waterzicht wordt gerealiseerd aan de zuidzijde van het Centrumeiland, op de zon gericht en met vol zicht op het water. Achter de boeiende gevel biedt Mooijburg Waterzicht verschillende type woningen: van comfortabele maisonnettes, van woonwerkwoningen met dektuin tot fantastische penthouses. Veel woningen bieden de mogelijkheid om wonen en werken te combineren (met aparte opgang) of je mag er ook 100% wonen. De woonoppervlaktes van de nog beschikbare
woningen variëren van 93 tot 139 m² en allemaal met de mogelijkheid om een fijne buitenruimte te hebben. De prijsindicaties lopen uiteen van ongeveer 437.100 tot 653.300 euro (v.o.n.). Dit zijn richtprijzen voor het basispakket op basis van jaarlijkse canonbetaling.

Er zijn nog enkele woningen van verschillende woningtypes beschikbaar:
- Eén woonwerkwoning (je mag er ook 100% wonen!) op de begane grond en 1e verdieping, van circa 93 m2 met mogelijkheid tot tuin
- Eén maisonnette op de 1e en 2e etage, van circa 109 m2 met buitenruimte
- Eén hoekmaisonnette op de 2e en 3e etage, van circa 105 m2 met buitenruimte
- Twee penthouses op de 3e en 4e etage, van circa 98 m2 en 139 m2 met buitenruimte.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met Hallie & Van Klooster Makelaardij (020-6816716) en vraag naar de aanvullende informatie zoals indicatieve plattegronden en een concept prijslijst met richtprijzen. Houd u er svp rekening mee dat een en ander aan wijzigingen onderhevig is gezien de aard van het project. Ook kunt u bellen voor een persoonlijke afspraak over het project.

Mooijburg Waterzicht
Een woning laten bouwen zoals u dat wilt, maar zonder de lasten die bij zelfbouw komen kijken? Dus zonder zelf de voorfinanciering te hoeven betalen en door het proces aan de professionals over te laten? Als u dat aanspreekt is MedeOpdrachtgeverschap wellicht iets voor u. Je werkt samen met de ontwikkelcombinatie Natrufied-DGV Group, een samenwerkingsverband van een duurzaam architect en duurzaam ontwikkelaar die hun sporen qua duurzame woningbouw zowel in Nederland als ook daarbuiten verdiend hebben. Dit betekent dat het een energie leverend, rainproof, klimaat adaptief, natuur inclusief gebouw wordt waarin een gezond binnenklimaat heel belangrijk is. Natrufied en DGV Group werken graag met u als toekomstig eigenaar en bewoner samen om dat te maken waar echt behoefte aan is.

Voortgang
Mooijburg Waterzicht (kavel 10.10) stellen we nu de groep medeopdrachtgevers samen met wie we het definitieve ontwerp proces in gaan.De richtprijzen gaan uit van een basisprijs voor de woning met binnenwanden en -deuren, elektra- en leidingwerk, meterkast en verwarmingsinstallatie. De tuin, een loggia of andere buitenruimte en dergelijke komt hier nog bovenop. De richtprijzen zijn bovendien exclusief de afkoopsom van de erfpachtcanon (dus op basis van een jaarlijkse canonbetaling), inclusief btw over de grondwaarde en exclusief een parkeerplaats.

Indien u interesse hebt dan horen wij graag voor welke woning (en). Dan kijken we of die voor u beschikbaar zijn. Van belang is te vermelden dat aankoop alleen voor eigen bewoning mogelijk is (zelfbewoningsplicht voor zelfbouw). Het is niet mogelijk deze woning als beleggingsobject te kopen. Bijgaand treft u ook informatie aan over het proces van medeopdrachtgeverschap. Omdat dit proces net wat anders gaat dan het kopen van een woning bij een reguliere
projectontwikkeling kan het veel vragen oproepen. De meestgestelde vragen hebben we in een Q en A documentje gezet. We hopen dat hiermee veel vragen beantwoord zijn.

Wilt u daadwerkelijk instappen, dan is de volgende stap om de vragenlijst in te vullen en de intentieverklaring dat u aan het project wilt deelnemen te tekenen. Het mag ook zonder de eerste stap, maar let wel, deze verklaring is niet vrijblijvend, u gaat hiermee een overeenkomst met het project aan. U tekent daarmee ook voor de verplichting om €2.500 optiegeld te betalen. Tot aan het moment van koop-/aanneemovereenkomst zijn er voor u geen verdere financiële verplichtingen. Het optiegeld is niet terugvorderbaar, maar wordt wel in mindering gebracht op de totale aankoopsom.

Locatie
Centrumeiland is onderdeel van de eilandenarchipel IJburg Amsterdam. Op centrumeiland komen ongeveer 1.300 woningen, met een duurzaam karakter. Ook komen er diverse voorzieningen als scholen en andere openbare voorzieningen. Centrumeiland is de schakel naar Strandeiland, het uiteindelijke ‘stadshart’ van IJburg, met winkelvoorzieningen en het grote stadsstrand, uitkijkend over het IJmeer. Centrumeiland krijgt een stedelijk woonmilieu met een intiem binnenmilieu.
De bouwblokken verspringen ten opzichte van elkaar en variëren in grootte. Hierdoor ontstaan er pleinen, groene plekken en korte smalle straten.

Interesse?
Neem contact op met Hallie & Van Klooster Makelaardij (020-6816716) voor meer informatie, voor een persoonlijke afspraak over het project en/of indien u wilt instappen in het project.
Lees verder...

Nieuws over MOOIJBURG - WATERZICHT

23-09-2020

Mooijburg Waterzicht: bepaal zelf hoe jij wilt wonen op Centrumeiland, Amsterdam

Mooijburg Waterzicht op Centrumeiland wordt een markant appartementengebouw waarin je kunt wonen zoals jij wilt. Het project wordt in mede-opdrachtgeverschap ontwikkeld. Dit betekent dat je zelf meebeslist over je woning én het gehele complex.


Lees verder
Bnr.
Reset
hoekmaiso Maisonnette Waterzicht € 479.400

Maisonnette Waterzicht

Bouwnummer hoekmaiso - € 479.400

Beschikbaar

105 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

ww-01 Woonwerkwoning Waterzicht € 310.200

Woonwerkwoning Waterzicht

Bouwnummer ww-01 - € 310.200

Onder optie

66 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

ww-03 Woonwerkwoning Waterzicht € 352.500

Woonwerkwoning Waterzicht

Bouwnummer ww-03 - € 352.500

Onder optie

76 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

ww-02 Woonwerkwoning Waterzicht € 357.200

Woonwerkwoning Waterzicht

Bouwnummer ww-02 - € 357.200

Onder optie

76 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

ph-02 Penthouse Waterzicht € 653.300

Penthouse Waterzicht

Bouwnummer ph-02 - € 653.300

Beschikbaar

139 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

ph-03 Penthouse Waterzicht € 653.300

Penthouse Waterzicht

Bouwnummer ph-03 - € 653.300

Onder optie

139 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

ph-01 Penthouse Waterzicht € 305.500

Penthouse Waterzicht

Bouwnummer ph-01 - € 305.500

Onder optie

65 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

maiss-02a Maisonnette Waterzicht € 286.822

Maisonnette Waterzicht

Bouwnummer maiss-02a - € 286.822

Onder optie

61 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

maiss-04 Maisonnette Waterzicht € 329.000

Maisonnette Waterzicht

Bouwnummer maiss-04 - € 329.000

Onder optie

70 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

maiss-03 Maisonnette Waterzicht € 324.438

Maisonnette Waterzicht

Bouwnummer maiss-03 - € 324.438

Onder optie

69 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

maiss-02b Maisonnette Waterzicht € 291.524

Maisonnette Waterzicht

Bouwnummer maiss-02b - € 291.524

Onder optie

62 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

mais. 1 Maisonnette Waterzicht € 371.300

Maisonnette Waterzicht

Bouwnummer mais. 1 - € 371.300

Onder optie

79 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Hallie & Van Klooster Makelaardij

Amsterdam