MOOIJBURG - WATERZICHT, Amsterdam

In verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

MOOIJBURG - WATERZICHT

MOOIJBURG - WATERZICHT is één van de nieuwe projecten op IJburg die in MedeOpdrachtgeverschap worden ontwikkeld. MOOIJBURG - WATERZICHT wordt gerealiseerd op het Centrumeiland. Aan de zuidzijde van het eiland, op de zon gericht en met vol zicht op het water dat Haveneiland van Centrumeiland scheidt.

MOOIJBURG - WATERZICHT gaat een markante verschijning worden op Centrumeiland. De plannen liggen er voor een fraaie houten gevel met verspringende raampartijen, balkons of loggia’s en glazen kassen. Een gevel die uitnodigt om te blijven kijken. En achter die boeiende gevel biedt MOOIJBURG - WATERZICHT verschillende type woningen. Van comfortabele appartementen tot een fijne gezinswoningen in de vorm van een maisonnette. En van woonwerkwoningen met dektuin tot fantastische penthouses.
De groottes van de beschikbare woningen variëren van zo’n 61 m2 tot maar liefst 139 m2 GO. En ook de buitenruimtes zijn verschillend van grootte.

MedeOpdrachtgever
MedeOpdrachtgeverschap (MO) betekent dat je zelf meebeslist over je woning en over het gehele complex. Het komt er op neer dat je je woning laat bouwen zoals jij dat wilt, maar zonder de lasten die bij zelfbouw komen kijken. Dus zonder zelf de voorfinanciering te hoeven betalen en door het proces aan de professionals over te laten. Bij MOOIJBURG - WATERZICHT zijn dat Natrufied Architecture en DGV Group.

Afhankelijk van de wensen van de MO-ers kunnen er verschillende gemeenschappelijke ruimtes komen als: wasserette, gezamenlijk dakterras, fitness ruimte, ontmoetingsruimte, gezamenlijke logeerkamer, klusruimte en garage eventueel met autodelen Maar ook kan men besluiten om geen gemeenschappelijke ruimten toe te voegen. Natrufied en DGV Group werken graag met jou als toekomstig eigenaar en bewoner samen om dat te maken waar echt behoefte aan is.

Duurzaam
Dat is nog niet alles. MOOIJBURG - WATERZICHT wordt een duurzame ontwikkeling. Natrufied Architecture en DGV Group hebben hun sporen qua duurzame woningbouw zowel in Nederland als ook daarbuiten verdiend. Dit betekent dat het een energie leverend, rainproof, klimaat adaptief, natuur inclusief gebouw wordt waarin een gezond binnenklimaat heel belangrijk is.

Buitenruimte
Naast een eigen balkon is het mogelijk een gemeenschappelijk dakterras te realiseren en is er een gemeenschappelijke binnentuin.

Richtprijzen
Het is mede aan jezelf om het appartement vorm te geven. Dat maakt ook dat er nu nog geen vastomlijnde prijzen te geven zijn. We kunnen wel een richting geven en dat is ongeveer een vierkante meterprijs v.o.n ter hoogte van circa € 4700. Om een idee van de mogelijkheden prijzen aan te geven hier een aantal voorbeelden. Echter als het binnen het totale gebouw past zijn ook andere groottes mogelijk. Ga met ons in gesprek om te kijken wat mogelijk is.
De richtprijzen gaan uit een basisprijs van zo’n € 4.700 per vierkante meter. Dat is de prijs voor een basis met binnenwanden en -deuren, elektra- en leidingwerk, meterkast en verwarmingsinstallatie. De tuin, een loggia of andere buitenruimte komt daar nog bovenop. De richtprijzen zijn bovendien exclusief de afkoopsom van de erfpachtcanon (dus op basis van een jaarlijkse canonbetaling), inclusief btw over de grondwaarde en exclusief een parkeerplaats:

66 m2: vanaf circa € 310.200
76 m2: vanaf circa € 357.200
139 m2: vanaf circa € 653.300

Parkeren
Het parkeren dient inpandig gerealiseerd te worden, maar een parkeerplaats is niet verplicht. Deze kan bijgekocht worden. De richtprijs voor een parkeerplaats komt uit op circa €30.000 v.o.n. exclusief afkoop erfpacht.

Erfpacht en zelfbewoning
MOOIJBURG - WATERZICHT wordt gebouwd op erfpachtgrond, eeuwigdurende erfpacht. Er is keuze in het betalen van een jaarlijkse canon of een afkoopsom van de erfpachtcanon. De gemeente heeft een zelfbewoningsplicht van 5 jaar ingesteld. Verhuur, huur of onderhuur is niet mogelijk.

Is je belangstelling gewekt? Bel ons gerust voor meer informatie.
Lees verder...

Nieuws over MOOIJBURG - WATERZICHT

23-09-2020

Mooijburg Waterzicht: bepaal zelf hoe jij wilt wonen op Centrumeiland, Amsterdam

Mooijburg Waterzicht op Centrumeiland wordt een markant appartementengebouw waarin je kunt wonen zoals jij wilt. Het project wordt in mede-opdrachtgeverschap ontwikkeld. Dit betekent dat je zelf meebeslist over je woning én het gehele complex.


Lees verder

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Hallie & Van Klooster Makelaardij

Amsterdam