Loef

*** NOG ENKELE APPARTEMENTEN TE KOOP! ***


LOEF BUIKSLOTERHAM
37 unieke koopappartementen aan het water


Loef: De stoere zus van L’ij. Eveneens gelegen aan het levendige Tolhuiskanaal, maar dan op de andere hoek van de Leen Jongewaardkade, ter plaatse van de Lia Doranastraat. Loef telt in totaal 37 twee-, drie- en vierkamerappartementen met een woonoppervlaktes variërend van ca. 60 tot 116 m2. Er zijn acht verschillende woningtypen: van compacte appartementen tot indrukwekkende penthouses op de bovenste verdieping.
Alle woningen hebben tenminste één prachtige buitenruimte, veelal met vrij uitzicht over het water. Het binnengebied van Loef wordt bovendien ingericht als gezamenlijke binnentuin. De perfecte plek om je nieuwe buren beter te leren kennen! Op de begane grond bevinden zich de privébergingen voor alle woningen en een bedrijfsruimte, bestemd voor de horeca. Parkeren kun je in de parkeergarage in gebied C.

Er zijn nog enkele appartementen in Loef te koop. Dit zijn 3- of 4 kamerappartementen aan de waterzijde met een woonoppervlak tussen de 84 en 90 m2. De koopsommen zijn vanaf € 480.000 v.o.n. Ook is een penthouse beschikbaar. Deze ligt op de 8e verdieping, telt 112 m2 woonoppervlak en beschikt over twee slaapkamers. De prijs voor het penthouse is € 750.000 v.o.n. Alle koopsommen zijn inclusief 50 jaar afgekochte erfpacht. Bij de appartementen koop je een parkeerplaats van € 30.500 v.o.n.

Loef staat voor goed en compleet wonen. Uiteraard is het gebouw voorzien van een comfortabele lift. Alle appartementen beschikken straks over een mooie afwerking, een open keuken met inbouwapparatuur, goed sanitair en tegelwerk en worden voorzien van vloerverwarming.


VERKOOP
Inmiddels is bijna 80% van het project verkocht. Je kunt je nog wel inschrijven voor een van de nog beschikbare appartementen in diverse varianten. Op de website buiksloterhamenco.nl/loef tref je alle verkoopinformatie aan die je nodig hebt om je te kunnen inschrijven: de prijslijst, alle plattegronden, de technische omschrijving en een uitgebreide toelichting op het project en kopen van een appartement in Loef.
Indien je interesse heeft om een appartement in Loef te kopen, vul dan het inschrijfformulier op de website volledig in en geef uw voorkeuren aan bouwnummers aan. Op dit moment word je dan als kandidaat in het bestand opgenomen.


MEER INFO?
Wil je meer weten over de nog beschikbare appartementen? Kijk op buiksloterhamenco.nl/loef of bel met Hallie & Van Klooster Makelaardij via 020 – 6 816 716.


BUIKSLOTERHAM & CO
Appartementengebouw Loef ligt in het wijkje Buiksloterham & Co. Hier komen in totaal zo’n 520 woningen. Het aanbod varieert van zelfbouwkavels tot koopappartementen en huurwoningen. Wonen en werken gaat hierbij hand in hand: in veel woningen wordt een kantoor- of werkruimte gerealiseerd en ook in de woongebouwen vind je straks diverse bedrijfsruimten. Buiksloterham&Co is straks een circulair, slim en duurzaam gebied. De bescherming van het milieu staat centraal in Loef. Hoe we dat doen? Door zoveel mogelijk materialen, energie en water te hergebruiken. Tijdens de bouw, maar ook daarna. Zo worden de hogere daken gebruikt voor energieopwekking door middel van zonnepanelen en krijgen de lagere daken een groene mossedumbedekking. De algemene ruimten zijn verlicht met energiezuinige ledlampen.


7 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR BUIKSLOTERHAM
• Wonen en werken aan de noordelijke IJ-oever, tussen Eye en de A’dam toren in Overhoeks en het NDSM-terrein.
• In een gebied met een industrieel verleden en een stoer karakter.
* Het is een innoverend en milieubewust stukje Amsterdam door de principes van de ’Circulaire Stad’: een stad waarin we slimmer en efficiënter omgaan met grondstoffen, energie en afval.
• Het gratis pontje brengt je in 4 minuten over het IJ naar het Centraal Station.
• 10 minuten fietsen naar de Van der Pekbuurt met restaurantjes, winkels en de biologische markt op vrijdag.
• Vintage winkeltjes, cafe’s en restaurants als Plekk, Tolhuistuin en Loetje aan het IJ op steenworp afstand.
• De sportschool om de hoek.
• In een mum van tijd op de Ring A10.
Lees verder...

Nieuws over Loef

17-04-2020

Loef Buiksloterham: Nog enkele appartementen te koop

In appartementengebouw Loef in de wijk Buiksloterham & Co zijn nog een aantal 3- en 4 kamerappartementen beschikbaar met een woonoppervlak tussen de 84 en 90 m². Vanuit de appartementen heb je een prachtig uitzicht over het water. 


Lees verder

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Hallie & Van Klooster Makelaardij

Amsterdam