Medium appartementen, Bouwnummer 3

Koopprijs

€ 500.000 vrij op naam

Woonoppervlakte

87 m2

Omschrijving

*** DE VERKOOP IS GESTART! ***

L'IJ BUIKSLOTERHAM
34 unieke koopappartementen aan het water


L'ij: Een stoer nieuw woongebouw aan het levendige water van het Tolhuiskanaal naast het IJ in Amsterdam. L'ij telt in totaal 34 twee-, drie- en vierkamerappartementen met een woonoppervlakte variërend van ca. 59 tot 113 m2. Er zijn verschillende woningtypen: van compacte appartementen tot indrukwekkende penthouses op de 7e verdieping. Richtprijzen van circa € 320.000 tot € 800.000 v.o.n. (exclusief parkeerplaats van € 30.500 v.o.n. en exclusief servicekosten). Alle prijzen zijn inclusief 50 jaar afgekochte erfpachtcanon! De bouw van L'ij start naar verwachting eind 2019; verwachte oplevering is ongeveer een jaar later.


DE VERKOOP IS GESTART!
Inmiddels is de verkoop in volle gang. Je kunt je nog wel – als reserve-kandidaat - inschrijven voor een van de 34 stoere twee-, drie- en vierkamerappartementen in diverse varianten. Op de website buiksloterhamenco.nl/lij treft u alle verkoopinformatie aan die u nodig heeft om u te kunnen inschrijven: de prijslijst, alle plattegronden, de technische omschrijving en een uitgebreide toelichting op het project en kopen van een appartement in L'ij.
Indien u interesse heeft om een appartement in L'ij te kopen, vul dan het inschrijfformulier op de website volledig in en geef uw voorkeuren aan bouwnummers aan. Op dit moment wordt u dan als reserve kandidaat in het bestand opgenomen.


WONEN IN L'IJ
Wonen in L'ij is straks wonen aan de Leen Jongewaardkade en de Conny Stuartstraat, pal aan het water van het Tolhuiskanaal. Het gebouw bestaat uit een hoger deel aan het water van acht verdiepingen en een lager deel van vijf verdiepingen in de straat naar de kade toe.

L'ij biedt straks ruimte aan:
• 14 compacte appartementen: ca. 59 m2 en richtprijzen van ca. € 320.000 - € 350.000 v.o.n.
• 18 medium appartementen: ca. 67-87 m2 en richtprijzen van ca. € 400.000 - € 550.000 v.o.n.
• 2 penthouses: ca. 111-113 m2 en richtprijzen van ca. € 800.000 v.o.n.
De prijzen zijn inclusief 50 jaar afgekochte erfpachtcanon!

Alle woningen hebben een prachtige buitenruimte, balkon of (dak) terras, veelal met vrij uitzicht over het water. Het binnengebied van L'ij wordt bovendien ingericht als gezamenlijke binnentuin. De perfecte plek om je nieuwe buren beter te leren kennen! Op de begane grond bevinden zich de privébergingen voor alle woningen en een bedrijfsruimte.

L'ij staat voor goed en compleet wonen. Uiteraard is het gebouw voorzien van een comfortabele lift. Alle appartementen beschikken straks over een mooie afwerking, een open keuken met inbouwapparatuur, goed sanitair en tegelwerk en worden voorzien van vloerverwarming. Natuurlijk zijn er daarnaast uitgebreide mogelijkheden voor eigen keuze in afwerking.


MEDIUM APPARTEMENTEN
In het hogere deel van het gebouw aan de Leen Jongewaardkade liggen 18 prachtige appartementen. Allemaal met een fenomenaal uitzicht over het water! Het zijn drie- en vierkamerwoningen op de 1e tot en met de 6e verdieping. De oppervlaktes liggen tussen circa 67 en 87 m2.

• Totale woonoppervlakte: van 67 tot 87 m2
• Ruime entreehal
• Ruim balkon aan de woonkamer met zicht over het water!
• Lichte woonkamer (van ca. 31 - 38 m2) met openslaande deuren naar het balkon
• Open keuken voorzien van inbouwapparatuur
• 2 of 3 slaapkamers
• Badkamer met dubbele wastafel en douche
• Separaat toilet
• De woning is voorzien van vloerverwarming
• Inpandige berging met ruimte voor was-/droogcombinatie
• Eigen fietsenberging op de begane grond
• Bij een medium appartement ben je verplicht een parkeerplaats te kopen van € 30.500 v.o.n. in de nabij gelegen parkeergarage aan de Distelweg. Let op: een parkeervergunning op straat wordt niet verstrekt.
• Richtprijzen tussen de circa € 400.000 en € 550.000, incl. 50 jaar afgekochte erfpachtcanon, exclusief parkeerplaats, exclusief servicekosten.


PARKEREN
De wijk is autoluw. Voor de appartementen in L'ij zijn parkeerplaatsen te koop in de nabijgelegen parkeergarage aan de Distelweg. Zo blijven de straten bijna vrij van verkeer en kunnen kinderen onbezorgd spelen. Buiksloterham combineert het beste van twee werelden! Als je kiest voor een medium appartement of penthouse ben je verplicht hierbij een parkeerplaats af te nemen. Kopers van een compact appartement kunnen naar keuze en zolang de voorraad strekt hier een parkeerplaats kopen. Let op: een parkeervergunning op straat wordt niet verstrekt.


DUURZAAM
De bescherming van het milieu staat centraal in L'ij. Hoe we dat doen? Door zoveel mogelijk materialen, energie en water te hergebruiken. Tijdens de bouw, maar ook daarna. Zo worden de hogere daken gebruikt voor energieopwekking door middels van zonnepanelen en krijgen de lagere daken een groene mossedumbedekking. Ook krijgen de appartementen duurzame toiletten die veel minder water verbruiken. De algemene ruimten zijn verlicht met energiezuinige ledlampen.


BUIKSLOTERHAM & CO
Appartementengebouw L'ij ligt in het wijkje Buiksloterham & Co. Hier komen in totaal zo'n 520 woningen. Het aanbod varieert van zelfbouwkavels tot koopappartementen en huurwoningen. Wonen en werken gaat hierbij hand in hand: in veel woningen wordt een kantoor- of werkruimte gerealiseerd en ook in de woongebouwen vind je straks diverse bedrijfsruimten. Buiksloterham&Co is straks een circulair, slim en duurzaam gebied.


7 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR BUIKSLOTERHAM
• Wonen en werken aan de noordelijke IJ-oever, tussen Eye en de A'dam toren in Overhoeks en het NDSM-terrein.
• In een gebied met een industrieel verleden en een stoer karakter.
* Het is een innoverend en milieubewust stukje Amsterdam door de principes van de 'Circulaire Stad': een stad waarin we slimmer en efficiënter omgaan met grondstoffen, energie en afval.
• Het gratis pontje brengt je in 4 minuten over het IJ naar het Centraal Station.
• 10 minuten fietsen naar de Van der Pekbuurt met restaurantjes, winkels en de biologische markt op vrijdag.
• Vintage winkeltjes, cafe's en restaurants als Plekk, Tolhuistuin en Loetje aan het IJ op steenworp afstand.
• De sportschool om de hoek.
• In een mum van tijd op de Ring A10.


MEER INFO?
Wil je meer weten? Kijk op buiksloterhamenco.nl/lij of bel met Hallie & Van Klooster Makelaardij via 020 – 6 816 716.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 500.000 vrij op naam
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Bovenwoning
Kenmerk appartement
Appartement
Kwaliteit woning
Luxe

Indeling

Aantal woonlagen
1
Gelegen op
2e woonlaag
Bouwjaar
2020
Other labels

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
87 m2
Inhoud
226 m3
Aantal kamers
4 kamers (3 bedrooms)
Overige voorzieningen

Energie

Verwarming
Warm water

Buitenruimte

Locatie

Parkeren

Garage
(Verplichte aankoop van een parkeerplaats à 30.500 euro te koop in de nabijgegelegen parkeergarage aan de Distelweg.)

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Downloads


Bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Hallie & Van Klooster Makelaardij

Amsterdam

Lij Buiksloterham

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Medium appartementen in het project Lij Buiksloterham