LEVEN IN LIFE - Amsterdam Houthaven

In verhuur

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

LEVEN IN LIFE - Amsterdam Houthaven

In het hart van de Houthaven is LIFE verrezen. Een prachtig en nieuw complex met 59 vrije sector huurappartementen voor betrokken 50-plussers. Voor mensen die zorgen voor en geven om elkaar. Die samen volop in het leven staan.

Vrij wonen met uitzicht op het water
LIFE is nieuw gebouwd op het levendige Revaleiland in de Houthaven. Een moderne nieuwe stadswijk aan het IJ. Met groene parken, belangrijke voorzieningen en de gezellige Spaarndammerbuurt om de hoek. In LIFE komt een mix van appartementen rondom een gezamenlijke binnentuin.

Moderne appartementen met veel lichtinval
De 59 vrije sector huurappartementen variëren van 61 tot 87 m2 en beschikken allemaal over een eigen terras of balkon met uitzicht over de gracht en/of de binnentuin. Alle woningen zijn hoogwaardig afgewerkt en hebben een open keuken met inbouwapparatuur van het merk Siemens. De luxe badkamer is volledig ingericht en is voorzien van een douche, toilet, dubbele wastafel en tegelwerk. De verdiepingshoogte is met 2,90 meter extra hoog en dat zorgt voor een ruimtelijk gevoel.
De woningen zijn zo ontworpen dat ze levensloopbestendig zijn en meegroeien met een mogelijke zorgvraag of het gebruik van bijvoorbeeld een rollator.

Huurkorting
Nu met tijdelijke huurkorting van € 400,- per maand gedurende de eerste twee jaar! De huurprijzen zijn tijdelijk van € 995,- tot € 1.475,- per maand. De huurkorting, bij wijze van kwartiermakerspremie gaat in op de dag van sleuteloverdracht. Uw inkomen toetsen wij op de huurprijs in 2022. De genoemde huurprijzen zijn voor een periode van 2 jaar (tot in 2022) en exclusief servicekosten.

Parkeren
In de parkeergarage onder het gebouw zijn parkeerplaatsen beschikbaar. Heel comfortabel, uit de auto, direct met de lift of de trap naar uw appartement.

Schitterend wonen in de Houthaven van Amsterdam.
Op de plek waar vroeger vrachtschepen van over de hele wereld hun hout losten, ontstaat nu een prachtig nieuw stuk Amsterdam. Hier woont u vrij aan het water, maar bent u ook zo in het centrum van Amsterdam of in de gezellige Spaarndammerbuurt.

Bereikbaarheid & voorzieningen
In het gebouw van LIFE is een apotheek, huisarts en fysio gevestigd. Op loopafstand vindt u onder andere supermarkten en andere winkels voor dagelijkse boodschappen, restaurants en koffietentjes, Westerpark en de pont naar Noord. De bussen 22 en 48 naar het Centraal Station en Sloterdijk. de Ring A10 is meer dan snel te bereiken mede dankzij de nieuwe Spaarndammertunnel.

50+
Reageren als u nog geen 50+ bent heeft helaas geen zin.

Inkomensvoorwaarde
Om in aanmerking te komen voor een woning toetsen wij uw inkomen en stellen daarbij de volgende eisen:
Het bruto maandinkomen is minimaal gelijk aan 3,5 x de kale huurprijs. Daarbij is het goed om te weten dat wij uw inkomen toetsen aan de huurprijs in 2022 (dus zonder de huurkorting). Het inkomen van de partner wordt voor 75% meegerekend. Voorbeeld: bij een kale huurprijs van € 1.000,- is het benodigde minimum bruto maandinkomen vastgesteld op een bedrag van € 3.500,- .

Bel ons voor een bezichtiging en we laten u de appartementen graag zien.
Lees verder...

Woningtypes in LEVEN IN LIFE - Amsterdam Houthaven

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Hallie & Van Klooster Makelaardij

Amsterdam