Koopprijs

Van € 525.000 - € 775.000

Aantal woningen

4 (5 beschikbaar)

Woonoppervlakte

112 m2 tot 186 m2
Inhoud
336 m3 tot 560 m3

Omschrijving

De vijf maisonettes in IJgenwijs bieden net als de stads- en comfort appartementen vele mogelijkheden om er helemaal je eigen huis van te maken.
In groottes variëren de maisonnettes van zo'n 112 tot circa 185 m2. Vier maisonnettes bevinden zich op de begane grond en eerste verdieping van het complex. Een maisonnette ligt helemaal bovenin en beslaat de derde en vierde verdieping. Alle maisonnettes hebben een zonnige tuin of zonnig terras aan de binnentuin.

IJgenwijs
Het kleinschalige nieuwbouwcomplex IJgenwijs wordt gerealiseerd in het hart van het Centrumeiland. Een nieuw deel van Ijburg met fraaie architectuur, pleinen en pleintjes en autoluwe straten. Op deze unieke locatie, omgeven door het water van het IJmeer, is het rechtsaf voor het strand en linksaf voor alles wat IJburg en natuurlijk Amsterdam je te bieden hebben.
Er zijn nog steeds diverse woningen beschikbaar dus meld je snel aan.

Wonen in IJgenwijs
De circa 34 duurzame en energiezuinige woningen zullen variëren in grootte en in type, met afmetingen vanaf 60 m2 tot ruim 150 m2. Alle woningen hebben een tuin of royale buitenruimte. Ook is er een gemeenschappelijke buitenruimte op de begane grond. De woningen zijn goed op de zon georiënteerd.
Er zijn ook specials mogelijk zoals een woon-werkwoning, samenwonen met een mantelzorger (of kind) die zelfstandig kan wonen of een penthouse met extra hoge plafonds.
Duurzaam
Ook je energiekosten zijn laag door het duurzame ontwerp met een uitzonderlijke Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van -0,3. EPC zegt iets over hoe zuinig het gebouw is. Hoe lager de EPC, hoe minder energie je verbruikt. Om deze waarde te bepalen, wordt alleen het energieverbruik gemeten dat direct te maken heeft met het gebouw zoals isolatie, verwarmen en koelen, ventileren en verlichting. Een EPC van 0 betekent dat het gebouw energieneutraal is. In het geval van IJgenwijs slaat het gebouw zelfs meer energie op, dan dat verbruikt wordt.

Locatie & voorzieningen
Op Centrumeiland IJburg woon je in een prachtige, groene en waterrijke omgeving, met het centrum van Amsterdam onder handbereik. Een eiland met brede oevers en een beschut binnengebied met kleine winkels, speciaalzaken en horeca. Maar ook een grote supermarkt voor je dagelijkse boodschappen, scholen en zelfs een kleinschalige jachthaven. Hier wordt IJgenwijs gerealiseerd, in het hart van Centrumeiland. Op deze unieke locatie, omgeven door het water van het IJmeer, is het rechtsaf voor het strand en linksaf voor alles wat IJburg en natuurlijk Amsterdam je te bieden hebben.
Centrumeiland ligt aan de oostzijde van IJburg, grenzend aan Haveneiland-Oost. De wijk is ontsloten met de IJ-tram, een snelle en rechtstreekse verbinding met het centrum van Amsterdam. Tot recent was het een nog onontgonnen gebied.

Goed wonen:
• Natuurrijke omgeving met veel groene plantsoenen
• Scholen, kinderopvang, supermarkten
• Ruimbaan voor voetgangers, fietsers en buitenspelende kinderen
• Veel speelmogelijkheden
• Recreatie / sportgelegenheden
• Autoluwe wijk
• Binnen 20 minuten op Centraal Station met de tram
• Dichtbij het strand met watersportmogelijkheden op loopafstand
• Gezellige haven met restaurants

Bel ons voor meer informatie of neem kijkje op de project website.

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

Lees verder...
Bnr. Woningtype
Reset
2 Maisonnette € 695.000

Maisonnette

Bouwnummer 2 - € 695.000

Beschikbaar

157 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

7 Maisonnette € 625.000

Maisonnette

Bouwnummer 7 - € 625.000

Beschikbaar

143 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

7 Maisonnette € 625.000

Maisonnette

Bouwnummer 7 - € 625.000

Beschikbaar

141 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

8 Maisonnette € 595.000

Maisonnette

Bouwnummer 8 - € 595.000

Beschikbaar

132 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

28 Maisonnette € 530.000

Maisonnette

Bouwnummer 28 - € 530.000

Beschikbaar

107 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Maisonnette in het project IJGENWIJS - Centrumeiland IJburg