High End, Amsterdam

Binnenkort in verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

High End

*** START VERKOOP ZATERDAG 11 JANUARI 2020 ***

-Verwachte oplevering zomer 2021-

Het gebouw
High End is een duurzaam en kleinschalig gebouw met 14 woningen van 47 tot 92 m² en twee woon-werkwoningen van circa 140 en 153 m². De uitstraling van de appartementen is stoer, transparant en verfijnd door veel glas en gevels van goud geanodiseerd aluminium. Met raampartijen van vloer tot plafond komt veel licht de woonruimte binnen. De plafondhoogte van circa 2.80 meter op de verdiepingen en zelfs 3.20 meter op de begane grond, geeft een ruimtelijk gevoel. Alle woningen hebben heerlijke buitenruimtes op het zuiden en kijken uit op een groen binnenplein. Parkeren kan op je eigen plek in de parkeergarage vlakbij. Je fiets stal je veilig binnen, in de eigen fietsenstalling van High End.

De appartementen
High End heeft in totaal 16 appartementen verdeeld over 7 woonlagen met 2 of 3 appartementen per verdieping. Er zijn verschillende woningtypen.

Parkeren
Parkeren kan op je eigen plek in de garage, die op loopafstand is. Je fiets stal je veilig binnen, in de eigen fietsenstalling.
Koopsom bedraagt € 37.500,- incl. 50 jaar afgekochte erfpacht.

De buurt
High End ligt aan de Distelweg in Amsterdam Noord; tussen Eye en NDSM. Dit hippe en artistieke deel van Amsterdam is als het Williamsburg van New York. Vroeger vond je hier de bedrijvigheid van de havens, nu is het een gebied in ontwikkeling waar wonen en werken samengaan. In circa 10 minuten fiets je naar de pont die dag en nacht naar CS vaart en met de auto zit je binnen 5 minuten op de Ring A10.

Duurzaamheid
High End wordt gebouwd volgens de laatste eisen op het gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid. Het gebouw heeft een EPC van 0.2, dat is nagenoeg energieneutraal en energiezuiniger dan de huidige eis van 0.4. Ieder appartement heeft een aantal eigen zonnepanelen op het dak. Op het dak wordt regenwater verzameld dat wordt gebruikt voor irrigatie van het groen op de balkons. Het dak is beplant met groen wat bijdraagt aan een beter (micro-)klimaat. Duurzaamheid gaat ook samen met comfort: vloerverwarming zorgt voor een aangenaam klimaat in de woningen. High End is gasloos dus klaar voor de toekomst.

Afwerking
High End heeft een centrale entree met lift. Voor de entreehal ontwierpen de architecten een bijzondere wandafwerking met geïntegreerde ledverlichting. High End heeft een overdekte gemeenschappelijke fietsenstalling met ruim voldoende plaatsen en oplaadpunten voor elektrische fietsen. De appartementen in High End hebben een goed afgewerkte basis, met nog alle keuze voor je eigen stijl en sfeer. De wanden worden gestuukt en zijn sausklaar. De plafonds worden gestuukt en gesausd. De appartementen worden voorzien van een keukenaansluiting, de keuken kies je zelf na oplevering. Deze is niet inbegrepen in de koopsom. Dat geldt wel voor de afwerking van de badkamer en het toilet. De architecten kozen voor een stoere antracietkleurige tegel van 60x60 cm voor zowel de wand als de vloer, een wastafelmeubel met spiegel en ledverlichting, een douche met draingoot en vrijhangende toiletten van Villeroy en Boch. Natuurlijk is er de mogelijkheid de inrichting van de badkamer en toiletruimte in overleg met het bouwbedrijf nog aan te passen.

Erfpacht
De koopsommen zijn incl. 50 jaar afgekochte erfpacht.

Interesse?
Kijk op de projectwebsite en laat je gegevens achter om een uitnodiging te ontvangen voor de start verkoop op zaterdag 11 januari 2020.
Lees verder...