Dok7

Luxe drie- en vierkamerappartementen aan het water in Amsterdam, in twee prachtige gebouwen. Ze zijn te huur in de nieuwbouwprojecten Dok7 en Dok15 in de wijk Buiksloterham. Op vrijdag 25 juni is er een open huis tussen 14:30 en 17:00 uur. Vanwege de coronamaatregelen kun je alleen komen na telefonische afspraak (020-6816716) met Hallie & Van Klooster Makelaardij. Ben je verhinderd? Maak dan een afspraak op een andere dag en tijd.

DOK7: Heeft u gezien hoe mooi nieuwbouwproject Dok7 in Buiksloterham is geworden? Een prachtig gebouw met luxe huurwoningen aan het water van het Tolhuiskanaal.
Bij de woningtypes vindt u ons actuele aanbod.

Parkeren in nabij gelegen parkeergarage
---------------------------------------------
Gaat u in Dok7 wonen en heeft u een auto? Dan wilt u natuurlijk een eigen parkeerplek. Die huurt u in de parkeergarage nabij het gebouw. De huurprijs per parkeerplek bedraagt 125 euro per maand (exclusief 10 euro servicekosten).

Huren in Dok7?
----------------------------------
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning in Dok7, moet je voldoen aan een inkomensnorm. Huur je alléén, dan moet je (bruto) minstens 40 keer de kale huurprijs verdienen. Huur je met z’n tweeën, dan moet het gezamenlijke bruto jaarinkomen minimaal 60 keer de kale huurprijs zijn. Heeft u interesse? Neem dan gelijk contact op met Hallie & Van Klooster Makelaardij: 020-6816716 of projecten@hallie-vanklooster.nl

Op de website HURENINBUIKSLOTERHAMDOK7.NL kunt u uitgebreid kijken en lezen over de woningen en de buurt. Om welke appartementen het gaat, over de afwerking, aan welke inkomensvoorwaarden u dient te voldoen en welke stukken we graag ontvangen.

Bijzonder wonen aan het water in Amsterdam Noord
----------------------------------------------------------
Dok7 is een fraai gebouw, dat qua uitstraling goed past bij het robuuste karakter van Buiksloterham, een gebied met een industrieel verleden. Het gebouw ademt licht, lucht, ruimte en comfort. Tegelijkertijd heb je de vrijheid die automatisch verbonden is met huren. Ook de omgeving is zeer de moeite waard. Dok7 ligt aan het water van het Tolhuiskanaal. Op een steenworp afstand liggen vintage winkels, diverse cafés en bekende restaurants als Plekk, de Tolhuistuin en Loetje aan het IJ. Dat geldt ook voor grote culturele trekkers als het Eye Filmmuseum en de A’DAM Toren. En met het pontje ben je zo in het centrum van Amsterdam.
Bekijk ook de projectwebsite
Lees verder...

Nieuws over Dok7

Dok7: fantastische huurappartementen aan het water!

In hip en happening stadsdeel Buiksloterham biedt Dok7 nog enkele schitterende, royale appartementen met een heerlijk balkon aan het water. Kies je een 3-kamer of een 4-kamer appartement? Je appartement heeft sowieso een balkon aan de waterzijde op zuid west! 

Lees verder

Dok7: huren in Buiksloterham, fantastische royale appartementen aan het water!

In hip en happening stadsdeel Buiksloterham biedt Dok7 nog enkele schitterende royale appartementen met een heerlijk balkon aan het water. Kies je een 3-kamer of een 4-kamer appartement? Je appartement heeft sowieso een balkon aan de waterzijde op zuid west!

Lees verder

DOK7: huren in Buiksloterham, unieke penthouses aan het water

In het hippe stadsdeel Buiksloterham biedt DOK7 als absoluut hoogtepunt vier geweldige nieuwbouw penthouses aan het water. Kies je een 3-kamer of een 4-kamer appartement? In alle gevallen bieden deze penthouses vanaf de vijfde of zesde verdieping een spectaculair uitzicht over het water! 

Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Hallie & Van Klooster Makelaardij

Amsterdam