DOK1620

Urban chic stadswoningen

In Dok1620 woon je in een hedendaags pand, voorzien van alle gemakken met water en groen in de directe omgeving. De vijf urban chic stadswoningen liggen direct aan het sfeervol aangelegde Albert Molhof en bieden de ruimte om groots te wonen. De woningen hebben een oppervlakte van ongeveer 168 tot 180 m2. Met achter het huis nog een heerlijke privé stadstuin. Gooi je achterdeur open en stap in je eigen groene paradijs. Een unicum in onze hoofdstad! Net als het parkeren in de naastgelegen parkeergarage. Met als bijkomend voordeel dat de buurt autoluw blijft. Eén ding is zeker: hier woon je middenin een bruisende stad met de charme van het dorpse leven.

Duurzaam
Wonen in een circulaire wijk betekent slimmer omgaan met energie, materialen en het gebruik ervan. Dat heeft de architect goed begrepen. Bovenop het dak liggen zonnepanelen en binnen wordt gebruik gemaakt van een balansventilatie met warmteterugwinning. Maar er is meer. De gevels van de woningen zijn aan alle kanten voorzien van gerecycled materiaal of materiaal dat eenvoudig te recyclen is. Naast een kleine CO2 footprint betekent dit dat de materialen onderhoudsarm zijn.

Wonen aan het Albert Molhof
In het hof pal voor de stadswoningen wordt een groen binnenplein aangelegd met wuivende grassoorten, frisse bloeiers, gras en meerdere duurzame bomen. Her en der liggen grote keien verspreid die gebruikt worden om op te spelen of te zitten.
Lees verder...

Nieuws over DOK1620

Bouw DOK1620 gestart, nog 4 woningen beschikbaar

In de wijk Buiksloterham in Amsterdam Noord is de bouw van DOK1620 gestart. Wil jij luxe en riant wonen met een heerlijke privé stadstuin? Er zijn nog 4 woningen beschikbaar. Naar verwachting worden de woningen in april 2021 opgeleverd.

Lees verder

DOK1620, Amsterdam: ruime stadswoningen in Buiksloterham

Nieuwbouwproject DOK1620 bestaat uit 5 riante stadswoningen. In DOK1620 woon je midden in het bruisende Amsterdam, terwijl de buurt tegelijkertijd een dorpse charme heeft. Enthousiast? Er zijn nog woningen beschikbaar.

Lees verder

DOK1620, Amsterdam: urban chic stadswoningen nu in verkoop

In de wijk Buiksloterham in Amsterdam Noord wordt DOK1620 ontwikkeld: 5 riante stadswoningen met elk een grote werkruimte en een heerlijke tuin. Hier combineer je wonen met werken, en stadse levendigheid met dorpse charme. 

Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Hallie & Van Klooster Makelaardij

Amsterdam