DOK1620

Urban chic stadswoningen - oplevering in het voorjaar, bel voor een bezichtiging!

In Dok1620 woon je in een hedendaags pand, voorzien van alle gemakken met water en groen in de directe omgeving. De vijf urban chic stadswoningen liggen direct aan het sfeervol aangelegde Albert Molhof en bieden de ruimte om groots te wonen. De woningen hebben een oppervlakte van ongeveer 168 tot 180 m2. Met achter het huis nog een heerlijke privé stadstuin. Gooi je achterdeur open en stap in je eigen groene paradijs. Een unicum in onze hoofdstad! Net als het parkeren in de naastgelegen parkeergarage. Met als bijkomend voordeel dat de buurt autoluw blijft. Eén ding is zeker: hier woon je middenin een bruisende stad met de charme van het dorpse leven.
En: hier kun je deze zomer al wonen!

Duurzaam
Wonen in een circulaire wijk betekent slimmer omgaan met energie, materialen en het gebruik ervan. Dat heeft de architect goed begrepen. Bovenop het dak liggen zonnepanelen en binnen wordt gebruik gemaakt van een balansventilatie met warmteterugwinning. Maar er is meer. De gevels van de woningen zijn aan alle kanten voorzien van gerecycled materiaal of materiaal dat eenvoudig te recyclen is. Naast een kleine CO2 footprint betekent dit dat de materialen onderhoudsarm zijn.

Wonen aan het Albert Molhof
In het hof pal voor de stadswoningen wordt een groen binnenplein aangelegd met wuivende grassoorten, frisse bloeiers, gras en meerdere duurzame bomen. Her en der liggen grote keien verspreid die gebruikt worden om op te spelen of te zitten.
Lees verder...

Nieuws over DOK1620

DOK1620: Open Huis a.s. zaterdag 20 februari

De bouw van DOK1620 is al vergevorderd. Benieuwd hoe de 4 nog beschikbare urban chic stadswoningen eruit komen te zien? Maak dan een afspraak voor een persoonlijke rondleiding tijdens het Open Huis op zaterdag 20 februari tussen 11:00 en 13:00 uur.

Lees verder

Open Huis urban chic stadswoningen | DOK1620, Amsterdam

Benieuwd naar de urban chic stadswoningen in DOK1620? Kom naar het open huis op zaterdag 7 november a.s. van 11.00 tot 13.00 uur. Meld je vooraf aan voor je persoonlijke 'time slot' en bezichtig de vier nog beschikbare woningen in aanbouw.

Lees verder

Bouw DOK1620 gestart, nog 4 woningen beschikbaar

In de wijk Buiksloterham in Amsterdam Noord is de bouw van DOK1620 gestart. Wil jij luxe en riant wonen met een heerlijke privé stadstuin? Er zijn nog 4 woningen beschikbaar. Naar verwachting worden de woningen in april 2021 opgeleverd.

Lees verder
Bnr. Woningtype
Reset
DOK16 Urban Chic Stadswoning € 1.125.000

Urban Chic Stadswoning

Bouwnummer DOK16 - € 1.125.000

Verkocht onder voorbehoud

179 m2 woonoppervlakte

50 m2 buitenruimte

121 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

DOK17 Urban Chic Stadswoning € 1.055.000

Urban Chic Stadswoning

Bouwnummer DOK17 - € 1.055.000

Beschikbaar

170 m2 woonoppervlakte

117 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Hallie & Van Klooster Makelaardij

Amsterdam