De Verbinding Amsterdam

Volledig verkocht

De Verbinding Amsterdam

36 unieke stadswoningen in de Spaarndammerbuurt. De bouw is gestart!

Een exclusief nieuwbouwplan met 36 zeer royale stadswoningen, huurappartementen, deelauto’s en een parkeergarage. De karakteristieke Amsterdamse School-stijl uit de buurt zie je terug in de architectuur, met een rijkheid aan details, bijzondere vormen en een speels karakter. Hier woon je stads én ook een beetje buiten.

ENGLISH BELOW

**** INFORMATIE OP MAANDAG 30 DECEMBER VAN 15:00 TOT 16:00 UUR A.S. OP DE BOUWLOCATIE! ****

Graag laten wij u zien en informeren wij u uitgebreid hoe De Verbinding allemaal gaat worden: van bouwterrein nu tot een prachtig gebouw met mooie koopwoningen straks. U bent van 15:00 tot 16:00 uur van harte welkom op de bouwkeet op de locatie aan de Krommeniestraat.

Wilt u niet wachten, maar er nu alvast meer informatie over horen? Bel ons dan voor een persoonlijke afspraak: Hallie & Van Klooster Makelaardij (020 – 6 816 716). Alle verkoopinformatie kunt u ook vast bekijken op DEVERBINDING-AMSTERDAM.NL.


**** EIND ZOMER 2020 WONEN IN EEN FONKELNIEUWE GEZINSWONING MET GROTE TUIN? ****

Nog slechts twee herenhuizen!
-----------------------------
Interesse? Bel gelijk Hallie & Van Klooster Makelaardij (020 – 6 816 716) om meer te weten te komen over deze laatste paar herenhuizen

Graag laten wij u zien en informeren wij u uitgebreid hoe De Verbinding allemaal gaat worden: van bouwterrein nu tot een prachtig project van mooie gezinswoningen met een hof en een tuinengebied straks. Alle verkoopinformatie kunt u ook vast bekijken op DEVERBINDING-AMSTERDAM.NL

Riante herenhuizen van 142 m2
------------------------------------
De laatste paar herenhuizen in De Verbinding hebben woonoppervlaktes van 142 vierkante meter, verdeeld over vier woonlagen. Je hebt een dakterras, een balkon en een terras dat grenst aan een groot gemeenschappelijk tuinengebied achter de woning. Dankzij de dubbele entree zijn de herenhuizen zeer geschikt voor een kantoor aan huis (met een aparte opgang). Toch kun je in deze woningen 100 procent wonen. In de basis heb je naast de riante living op de eerste etage vier (slaap)kamers. Direct onder je huis heb je een royale kelder van circa 2,9 meter hoogte. Je auto parkeer je in de parkeergarage onder het tegenoverliggende bouwblok. De koopsommen beginnen bij 775.520 euro (v.o.n.), inclusief twee jaar erfpachtcanon, exclusief parkeerplaats.

Al wonen na zomer 2020!
--------------------------------
De bouw van De Verbinding loopt zeer voortvarend en de prognose oplevering van de gezinswoningen is al rond augustus/september 2020!


Schitterend tuinengebied
------------------------------
Het tuinengebied van De Verbinding wordt ontworpen door een landschapsarchitect en is gemeenschappelijk bezit. Dat betekent dat de bewoners verantwoordelijk zijn voor het onderhoud en het gebruik. De woningen zullen de gehele binnentuin omsluiten. Daardoor is het een uitstekende plek om je even aan de stadse drukte te onttrekken en met je buren een praatje te maken. Voor kinderen is het een fijne en veilige plek om buiten te spelen. Bijzonder in het binnengebied is de plukgaard. Fraaie poorten verbinden de binnentuin met de wijk.

Zeer energiezuinig wonen: uitstekende isolatie, zonnepanelen en warmtepompen
------------------------------------------------------------------------------------------
De woningen van De Verbinding zijn extreem duurzame woningen door warmtepompsysteem, WTW installatie en zonnepanelen op het gmeenschappelijke dak. Ze worden volledig gasloos. Het project heeft een 'Groenverklaring' van Register Groenverklaringen. Dit is een openbaar register voor nieuwbouwprojecten die voldoen aan de voorwaarden van de Regeling Groenprojecten. Deze kan worden gebruikt voor het aanvragen van bijzondere hypotheekproducten met bijvoorbeeld een rentekorting. Ook heel duurzaam: De Verbinding krijgt twee deelauto's (BMW i3's), bedoeld voor gemeenschappelijk gebruik.


Op-en-top Amsterdams
--------------------------
De Spaarndammerbuurt is een gezellig buurtje. Lekker gemixt en op-en-top Amsterdams. En dat zie je terug in het horeca- en winkelaanbod. BAUT heeft zich hier net gevestigd en overal zie je hippe pop-up-stores en nieuwe restaurants. Iedereen leeft hier samen in een buurt waar altijd wat te doen is en waar je net zo snel de volledige rust vindt. Bijvoorbeeld in het Westerpark.

De Spaarndammerbuurt wordt gezien als een van de monumenten van de Amsterdamse School. Wandel rond en ontdek de rijke detaillering in de gebouwen en laat je verdwalen door hofjes en plantsoenen. Deze bereik je via mooi vormgegeven poorten. De Verbinding wordt het nieuwste monument van de Spaarndammerbuurt. Helemaal in stijl en toch ontzettend eigen en helemaal van nu.

Parkeren in parkeerkelder
-----------------------------
Hoe het met je auto zit? Die parkeer je in de parkeerkelder onder de binnentuin. Daar zijn speciaal voor bewoners parkeerplaatsen beschikbaar, voor 46.000 euro (v.o.n.). Hier staan ook de twee deelauto's.


Nabij diverse hotspots van Amsterdam.
-----------------------------------------------------------------------
Op loopafstand ligt bijvoorbeeld de Houthaven. Daar vind je, behalve onderwijs- en kinderopvangvoorzieningen, ook diverse uitgaansgelegenheden, zoals Theater Amsterdam en de restaurants Pont13 en REM Eiland. Bovendien woon je niet ver van de binnenstad en de Jordaan, met (onder meer) de bekende winkelstraten Haarlemmerdijk en Haarlemmerstraat. Nog dichter bij huis: het Westerpark en de gezellige Spaarndammerstraat, met leuke winkels en eettentjes. Je hebt hier dus alle voorzieningen bij de hand.

---------------------------------------------------------------------------------------------

**** END OF SUMMER 2020 TO LIVE IN A BRAND NEW FAMILY HOME WITH LARGE GARDEN? ****

Interested? Immediately call Hallie & Van Klooster Makelaardij (020 - 6 816 716). We are happy to show you and inform you in detail about how De Verbinding will all become: from building site now to a wonderful project of beautiful family homes with a court and a garden area later. You can also view all sales information on DEVERBINDING-AMSTERDAM.NL


Spacious townhouses of 142 m2
------------------------------------
The last few mansions in De Verbinding have living areas of 142 square meters, spread over four floors. You have a roof terrace, a balcony and a terrace that borders a large communal garden area behind the house. Thanks to the double entrance, the townhouses are very suitable for a home office (with a separate entrance). Yet you can live 100 percent in these homes. Basically you have four (bed) rooms in addition to the spacious living room on the first floor. Immediately below your house you have a spacious basement of approximately 2.9 meters in height. You park your car in the parking garage under the opposite building block. The purchase prices start at 775,520 euros (v.o.n.), including two years of ground rent, excluding parking.


ALREADY LIVING AFTER SUMMER 2020!
--------------------------------
The construction of De Verbinding is going very well and the projected completion of the family homes is already around August / September 2020!

Very energy efficient living: excellent insulation, solar panels and heat pumps
-------------------------------------------------- ----------------------------------------
The homes of De Connection are extremely sustainable homes due to heat pump system, heat recovery system and solar panels on the common roof. They become completely gasless. The project has a 'Green Declaration' from Register Green Declarations. Also very sustainable: The Connection gets two shared cars (BMW i3s), intended for common use.

Parking in parking garage
-----------------------------
How's your car doing? You can park it in the parking garage under the courtyard. There are parking spaces available especially for residents, for 46,000 euros (v.o.n.). Here are also the two shared cars.

Near various hotspots of Amsterdam.
-------------------------------------------------- ---------------------
Moreover, you live not far from the city center and the Jordaan, with (among other things) the famous shopping streets Haarlemmerdijk and Haarlemmerstraat. Even closer to home: the Westerpark and the cozy Spaarndammerstraat, with nice shops and eateries. So you have all the facilities at hand here.
Lees verder...

Nieuws over De Verbinding Amsterdam

De Verbinding, Amsterdam | Royale herenhuizen met privacy

Houd jij van privacy en wil je tegelijkertijd centraal wonen? Het kan in 'De Verbinding', gelegen in de Spaarndammerbuurt in Amsterdam-West. Dit nieuwbouwproject bestaat onder andere uit royale herenhuizen met groot dakterras en privé terras op de begane grond.

Lees verder

De Verbinding, Amsterdam | Royaal wonen in een herenhuis

In de altijd levendige Spaarndammerbuurt wordt De Verbinding gerealiseerd: een exclusief nieuwbouwplan met 36 zeer royale stadswoningen, deelauto’s en een parkeergarage. Je woont hier fantastisch met het stadse leven aan je voeten. Rust? Dat vind je hier ook. Thuis én om de hoek in het Westerpark. 

Lees verder

De Verbinding, Amsterdam | Kijkdag 30 maart op de bouwplaats

Nieuwbouwproject De Verbinding kenmerkt zich door de combinatie van stedelijk leven en groen. Je woont hier stads én ook een beetje buiten. Zie jij jezelf hier al wonen? Kom dan naar de kijkdag op 30 maart. De makelaars staan klaar met koffie en wat lekkers en brengen je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. 

Lees verder
Bnr.
Reset
45 Hofwoningen € 901.420

Hofwoningen

Bouwnummer 45 - € 901.420

Verkocht

Bekijk meer details

49 Hofwoningen € 782.810

Hofwoningen

Bouwnummer 49 - € 782.810

Verkocht

141 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

51 Hofwoningen € 796.000

Hofwoningen

Bouwnummer 51 - € 796.000

Verkocht

Bekijk meer details

53 Hofwoningen € 503.000

Hofwoningen

Bouwnummer 53 - € 503.000

Verkocht

Bekijk meer details

55 Hofwoningen € 608.500

Hofwoningen

Bouwnummer 55 - € 608.500

Verkocht

Bekijk meer details

57 Hofwoningen € 617.400

Hofwoningen

Bouwnummer 57 - € 617.400

Verkocht

110 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

59 Hofwoningen € 765.000

Hofwoningen

Bouwnummer 59 - € 765.000

Verkocht

Bekijk meer details

63 Hofwoningen € 774.305

Hofwoningen

Bouwnummer 63 - € 774.305

Verkocht

141 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

65 Herenhuizen € 783.080

Herenhuizen

Bouwnummer 65 - € 783.080

Verkocht onder voorbehoud

142 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

65 Herenhuizen € 783.080

Herenhuizen

Bouwnummer 65 - € 783.080

Verkocht

142 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

67 Herenhuizen € 780.650

Herenhuizen

Bouwnummer 67 - € 780.650

Verkocht

142 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

69 Herenhuizen € 793.265

Herenhuizen

Bouwnummer 69 - € 793.265

Verkocht

146 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

71 Herenhuizen € 780.650

Herenhuizen

Bouwnummer 71 - € 780.650

Verkocht

142 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

73 Herenhuizen € 780.650

Herenhuizen

Bouwnummer 73 - € 780.650

Verkocht

142 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

75 Herenhuizen € 796.810

Herenhuizen

Bouwnummer 75 - € 796.810

Verkocht

146 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

77 Herenhuizen € 780.520

Herenhuizen

Bouwnummer 77 - € 780.520

Verkocht

142 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

79 Herenhuizen € 780.520

Herenhuizen

Bouwnummer 79 - € 780.520

Verkocht

142 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Hallie & Van Klooster Makelaardij

Amsterdam