De Rapenburger, Amsterdam

Volledig verkocht

De Rapenburger

DE RAPENBURGER: 28 HIGH END koopappartementen van 27m² tot 86m².

Midden in de Plantagebuurt, een opvallend groene en ruim opgezette wijk, komen 28 high-end koopappartementen van 27m² tot 86m². Een toplocatie om te wonen: hier vind je op loopafstand gezellige terrassen, de mooiste musea, hippe restaurants en leuke winkeltjes. Vele highlights als Artis, de Joodse synagoge en de Hortus Botanicus liggen vlak om de hoek.

High-end afgebouwd appartementencomplex in voormalig schoolgebouw op toplocatie in het centrum. Naast buitenruimtes in de vorm van dakterrassen, balkons en patio’s zijn er ruime bergingen beneden. De Rapenburger is gevestigd in de Rapenburgerstraat, een rustige straat midden in de gezellige Plantagebuurt. Een historische buurt met veel ruimte voor natuur, cultuur en hippe hotspots. Dat mag gerust een unieke locatie worden genoemd.

Afwerking:
De appartementen zijn compleet af, je kunt er zo in. Er ligt een prachtige eikenhouten visgraat vloer en er zijn luxe Whirlpool keukens en badkamers, klaar voor gebruik. Dankzij vloerverwarming is er meer ruimte ontstaan en is het verbruik zeer economisch. Een hoog rendement ketel van Nefit doet de rest. Overal is bekabeling zodat ook in de slaapkamers tv kan worden gekeken. De plafonds zijn met 2,60 meter zeer hoog te noemen.
Bij de ontwikkeling van het complex van vijf verdiepingen is goed nagedacht over buitenruimtes. Ze zijn er in de vorm van ruime dakterrassen, balkons en patio’s. Heerlijk om je dag te starten met espresso in de zon of juist buiten af te sluiten met een drankje na het werk. Ook zijn er op de begane grond ruime bergingen en is er een lift in het gebouw. Overal is aan comfort voor de bewoners gedacht.

Buurt:
De Plantagebuurt is een opvallend groene wijk met meerdere parken, Artis en de Hortus Botanicus. De wijk kent de grootste dichtheid aan musea in Amsterdam, zoals het Tropenmuseum, de Hermitage, Nemo en het Scheepvaartmuseum. Een cultureel uitje is ook op loopafstand, met de Stopera, Carré of de bioscoop Kriterion. Deze buurt is de perfecte mix van studenten, kunstenaars, bewoners en toeristen.
De Plantagebuurt is van oorsprong het groenste district van de stad Amsterdam. In de zeventiende eeuw kochten rijke bewoners uit het centrum stukken land in dit deel van de stad om tuinen en buitenplaatsen aan te leggen. De lommerrijke lanen en parken herinneren aan deze vroegere tijden. Wandel door de vele parken, struin langs de grachten en drink een drankje op een van de gezellige terrassen aan de waterkant.
Cultuurliefhebbers halen hun hart op in deze wijk. Je kunt kiezen tussen kunst, wetenschap en geschiedenis; je staat altijd op het punt de verborgen juweeltjes van Amsterdam te ontdekken. Van de Hermitage, Het Rembrandthuis tot het Verzetsmuseum, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bezoek een voorstelling bij de Stopera of Carré of pak een film bij de arthouse bioscoop Kriterion. Voor elk wat wils in deze buurt.

Locatie:
De Rapenburger ligt aan de Rapenburgerstraat in De Plantagebuurt in Amsterdam, op steenworp afstand van het Wertheimpark. Het Centraal Station is vlakbij en met de auto ben je via de vlakbij gelegen IJ-tunnel zo op de Ring S116. Het bezoek kan de auto om de hoek kwijt in parkeergarage Markenhoven.
De Rapenburger is een bijzondere plek om te wonen, nergens woon je in zo’n rustige straat waar alleen bestemmingsverkeer komt. En toch midden in het centrum van de stad, op loopafstand van parken, musea, restaurants en winkels.

Kenmerken:
- Project De Rapenburger bestaande uit 28 woningen.
- Buitenruimten: balkons, dakterrassen en patio's.
- High end afwerking.
- Complex is voorzien van een lift.
- VvE heeft 28 leden en wordt professioneel beheerd.
- Professioneel VvE beheer door Hoen vastgoedbeheer.
- Gelegen op eigen grond.
- Alle documenten zijn terug te vinden op de website onder het kopje “downloads”.
- Gerealiseerd door Trendzet bouw.
- Project notaris: Lubbers en Dijk.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
Lees verder...

Nieuws over De Rapenburger

De Rapenburger, Amsterdam | Luxe appartementen in de Plantagebuurt

Een high-end koopappartement midden in de groene Plantagebuurt, wie wil dat nou niet? Appartementencomplex De Rapenburger wordt gerealiseerd in een voormalig schoolgebouw en bevat in totaal 28 appartementen. Op dit moment zijn er nog maar twee appartementen beschikbaar. 

Lees verder

De Rapenburger, Amsterdam | Nog twee appartementen beschikbaar op toplocatie

Midden in de Plantagebuurt wordt een voormalig schoolgebouw getransformeerd tot een high-end appartementencomplex: De Rapenburger. Het complex ligt aan de Rapenburgerstraat in het centrum van Amsterdam, een opvallend rustige straat met veel hotspots op loopafstand.

Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Heeren Makelaars

Amsterdam