Koopprijs

Van € 335.000

Aantal woningen

2

Woonoppervlakte

46 m2
Inhoud
138 m3

Omschrijving

TYPE D
Op de eerste en tweede verdieping vindt u de appartementen van type D. Het zijn compacte appartementen met 1 slaapkamer en een balkon op het zonnige zuiden.


SAMEN GENIETEN EN SAMEN LEVEN IN RUMBA RESIDENCE
De naam Rumba Residence is gekozen met respect voor de historie van de locatie en verwijst naar Party- en danscentrum Mittelmeijer dat hier nog gevestigd is. Een begrip voor veel mensen uit Amstelveen en Amsterdam. Hier werd en wordt gedanst en plezier gemaakt en ontstonden vriendschappen voor het leven. Samen genieten en samen beleven stond jarenlang centraal. En dat zijn ook de pijlers onder het plan Rumba Residence.

EEN BIJZONDER PLAN
Rumba Residence is bijzonder tot in detail. De ligging, de gedetailleerde architectuur, de keuze uit 5 verschillende appartementtypen en de vele extra's maken het plan tot een echte aanwinst voor Amstelveen. Er is volop aandacht voor duurzaamheid en wooncomfort waarbij u als koper nog uitgebreide optie- en keuzemogelijkheden heeft om uw appartement naar wens en smaak te laten opleveren.

HET GEBOUW
Hoogeveen Architecten uit Amstelveen heeft echt iets moois bedacht. De ingetogen doch gedetailleerde en duurzame architectuur en de doordachte opzet van het plan past goed bij de kwaliteit van de locatie. Het gebouw is organisch geïntegreerd in de naaste omgeving en voorzien van een lift, een gemeenschappelijke fietsenstalling en een eigen parkeerdomein. Het gebouw staat op eigen grond dus u betaalt geen erfpacht.

*Disclaimer: de afgebeelde plattegrond kan per bouwnummer verschillen.

Lees verder...
Bnr.
Reset
7 Rumba Residence Type D € 335.000

Rumba Residence Type D

Bouwnummer 7 - € 335.000

Verkocht

46 m2 woonoppervlakte

5 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

16 Rumba Residence Type D € 335.000

Rumba Residence Type D

Bouwnummer 16 - € 335.000

Verkocht

46 m2 woonoppervlakte

5 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: