Rumba Residence Type B, Bouwnummer 13

Koopprijs

€ 377.600

Woonoppervlakte

63 m2

Omschrijving

TYPE B
De dertien appartementen van dit type liggen in het hart van het gebouw. Met een terras of balkon op het oosten of het westen. De appartementen hebben twee slaapkamers en dankzij de grote raampartijen geniet u van veel lichtinval en een fijn uitzicht op de omgeving. Kiest u voor het Basispakket, het Comfort- of Luxurypakket voor uw badkamer? We zijn benieuwd naar uw woonwensen.


SAMEN GENIETEN EN SAMEN LEVEN IN RUMBA RESIDENCE
De naam Rumba Residence is gekozen met respect voor de historie van de locatie en verwijst naar Party- en danscentrum Mittelmeijer dat hier nog gevestigd is. Een begrip voor veel mensen uit Amstelveen en Amsterdam. Hier werd en wordt gedanst en plezier gemaakt en ontstonden vriendschappen voor het leven. Samen genieten en samen beleven stond jarenlang centraal. En dat zijn ook de pijlers onder het plan Rumba Residence.

EEN BIJZONDER PLAN
Rumba Residence is bijzonder tot in detail. De ligging, de gedetailleerde architectuur, de keuze uit 5 verschillende appartementtypen en de vele extra's maken het plan tot een echte aanwinst voor Amstelveen. Er is volop aandacht voor duurzaamheid en wooncomfort waarbij u als koper nog uitgebreide optie- en keuzemogelijkheden heeft om uw appartement naar wens en smaak te laten opleveren.

HET GEBOUW
Hoogeveen Architecten uit Amstelveen heeft echt iets moois bedacht. De ingetogen doch gedetailleerde en duurzame architectuur en de doordachte opzet van het plan past goed bij de kwaliteit van de locatie. Het gebouw is organisch geïntegreerd in de naaste omgeving en voorzien van een lift, een gemeenschappelijke fietsenstalling en een eigen parkeerdomein. Het gebouw staat op eigen grond dus u betaalt geen erfpacht.

Er zijn 28 parkeerplaatsen en 34 bergingen welke apart kunnen worden bijgekocht. De koopsom voor een berging bedraagt € 2.500,-, de koopsom van een parkeerplaats bedraagt € 30.000,-.

*Disclaimer: de afgebeelde plattegrond kan per bouwnummer verschillen.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 377.600
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Tussenverdieping
Kenmerk appartement
Appartement

Indeling

Aantal woonlagen
1
Gelegen op
3e woonlaag
Bouwjaar
2023

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
63 m2
Buitenruimte
4 m2
Inhoud
186 m3
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming en Warmtepomp
Warm water
Elektrische boiler (eigendom)

Buitenruimte

Locatie
In woonwijk

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

KRK Makelaars

Amsterdam

Rumba Residence

Is een ontwikkeling van:

Ten Brinke CoHof